Ελλάδα

“Κύριε Πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας” – Σκληρή ανάρτηση της Ακρίτα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

“Κύριε Πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας” – Σκληρή ανάρτηση της Ακρίτα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Στο πλευρό του φοιτητή Βασίλη Δημάκη τάσσεται η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της.

Αγώνα για τον απεργό πείνας, κρατούμενο φοιτητή Βασίλη Δημάκη πραγματοποιεί και μέσω social media η Έλενα Ακρίτα, η οποία συμμετείχε χθες σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ήδη από προχθές είχε αναρτήσει φωτογραφία του απεργού πείνας και τη συνόδευε με την λεζάντα: “σηκωνόμαστε από τον καναπέ για να στηρίξουμε τον ετοιμοθάνατο απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη! Είναι αδιανόητο να παρακολουθούμε παθητικά έναν κρατούμενο να πεθαίνει μπρος στα μάτια μας επειδή του απαγορεύουν να συνεχίσει τις σπουδές του”. Στη συνέχεια απευθύνθηκε μέσω social media στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να αναλάβει η ίδια δράση ώστε να μπορέσει ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης να συνεχίσει τις σπουδές του.

Η Έλενα Ακρίτα, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο για πιθανή δραματική εξέλιξη στην απεργία πείνας και δίψας που ξεκίνησε ο κρατούμενος φοιτητής σε μια προσπάθεια να καταφέρει να συνεχίσει τις σπουδές του παρά την άρνηση της γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι έτοιμος να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία και πως θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του, κάτι που δεν μοιάζει να πείθει τους αρμοδίους. Έτσι η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook: “Κύριε Πρωθυπουργέ Εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό πράμα – γιατί άνθρωπος δεν είναι – σε αυτή τη θέση. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments