Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Άπαντες στην καθημερινότητά τους προσπαθούν να βρουν λύσεις στα προσωπικά τους προβλήματα. Αισθηματικά, οικονομικά, θέματα υγείας είναι βασικά θέματα που απασχολούν και συνεχώς βρίσκονται μπροστά βάζοντας μας δυσκολίες που καλούμαστε να λύσουμε για να προχωρήσουμε στις επόμενες. Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά από το άλλο. Η διάσημη αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα καθημερινά μέσα από την στήλη της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δίνει απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα υπάρχει ανάγκη για κατοχύρωση, για εξασφάλιση και για συναισθηματική ισορροπία. Ανοίγματα θα σημειωθούν για οικογενειακές επαφές, δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και τα καλέσματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, οι ηγετικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επιβληθούν.

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης και γενικότερα σε καταστάσεις που υπάρχει ιεραρχία θα πρέπει να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις υπερβολές, ίσως κάποιοι να εμφανιστούν υπεραισιόδοξοι και να εκτιμήσουν με το παραπάνω τις δυνατότητες τους.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, στόχος θα είναι να τραβήξουν τα βλέμματα. Οι εγωκεντρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, γενικότερα θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και ισορροπία.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments