Lifestyle

Όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε τον ηθοποιό σε ταινία του Σωτήρη Μουστάκα

Όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε τον ηθοποιό σε ταινία του Σωτήρη Μουστάκα
Πολυτάλαντος ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάθε Σάββατο στήνονται μπροστά στην τηλεόρασή τους για να απολαύσουν τον Τρύφωνα Σαμαρά στο Just the 2 of us. Ο γνωστός κομμωτής είναι από τα πλέον λατρεμένα τηλεοπτικά πρόσωπα εξαιτίας του αυθορμητισμού του και του γέλιου που προκαλεί πολλές φορές. Ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως αποδεικνύεται πολυτάλαντος, αφού κατά το παρελθόν και πριν τον κερδίσει η κομμωτική είχε περάσει και από την τηλεόραση. Ο αγαπημένος κομμωτής των celebrities είχε πραγματοποιήσει μικρούς ρόλους στις βιντεοταινίες της εποχής του 1980.

Μάλιστα, γοητευμένος από την δήθεν γκλαμουριά της τότε μικρής οθόνης ήθελε πάρα πολύ να παίξει σε κάποια ταινία και γενικότερα να καταφέρει να “χωθεί” στην shobiz. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες είχε ζητήσει από την αγαπημένη του μητέρα να μεσολαβήσει ώστε να παίξει σε κάποια ταινία της εποχής. Η μητέρα του, που ουδέποτε του χάλασε χατήρι, απευθύνθηκε τότε σε γραφείο που έψαχνε κομπάρσους και σε ηλικία 13 ετών ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε ένα μικρό πέρασμα σε ταινία του Σωτήρη Μουστάκα.

Βέβαια στη συνέχεια έπαιξε σε άλλες ταινίες της δεκαετίας του 1980 έχοντας κάποιους μικρούς ρόλους.

Σήμερα εκτός από επιτυχημένος κομμωτής ο Τρύφωνας Σαμαράς μπαίνει κάθε Σάββατο στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του Open και το show του κολλητού του φίλου Νίκου Κοκλώνη το J2US. Κάθε εμφάνισή του μαζί με την παρτενέρ του Χαρά Βέρρα προκαλεί αίσθηση, και όλοι περιμένουν την επόμενη. Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN συνάντησε τον γνωστό κομμωτή και την τραγουδίστρια στα backstage των γυρισμάτων και το τηλεοπτικό ζευγάρι αποκάλυψε ότι στο επόμενο live θα πουν τραγούδι του ράπερ FY.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε μια γεύση του τι θα δούμε, ενώ το χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τραγούδι. Από την πλευρά της η Χαρά Βέρρα δήλωσε ότι έχει πολύ άγχος όλη αυτή την εβδομάδα. Η δημοσιογράφος πάντως δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Τρύφωνα Σαμαρά και για την κόντρα του με τον Λάκη Γαβαλά. “Μήπως ήθελε να είναι στο Just the 2 Us και του πήραμε τη θέση και τα κάνει όλα αυτά; Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν λέει τέτοια πράγματα” σχολίασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments