Θέσεις Εργασίας

Ναύπλιο πυρασφάλεια προσλήψεις: 10 θέσεις εργασίας

Ναύπλιο πυρασφάλεια προσλήψεις: 10 θέσεις εργασίας
Ναύπλιο πυρασφάλεια προσλήψεις: 10 θέσεις εργασίας στο Ναύπλιο για την πυρασφάλεια.

Ναύπλιο πυρασφάλεια προσλήψεις:Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

  • 10 ΥΕ εργάτες γενικών καθηκόντων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας 2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 που θα αναφέρει τα εξής : α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήµηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της προηγούµενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκηµα έχει παραγραφεί, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ)ότι δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική),υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις ε)ότι έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

3.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του παρ.1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαµους) και πιστοποιητικό γέννησης (για άγαμους). Ανάρτηση της ανακοίνωσης να γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ναυπλιέων, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία. Θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης στον φορέα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βας. Κωνσταντίνου 34,Ναύπλιο απευθύνοντας την στο Δήμο Ναυπλιέων , υπόψη κας Μαριγώς Γενεοπούλου & κου Γεωργίου Τσάκου (τηλ. επικοινωνίας: 2752360926 και 2752360927αντίστοιχα).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε επτά [7], (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της τοιχοκόλλησης της παρούσης, στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Ναυπλιέων , στα προαναφερόμενα τηλέφωνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments