Αθλητισμός

Παλίνια ΠΑΟΚ: Στη Γουλβς με 15 εκατομμύρια ευρώ ο διακαής πόθος του Φερέιρα

Παλίνια ΠΑΟΚ: Στη Γουλβς με 15 εκατομμύρια ευρώ ο διακαής πόθος του Φερέιρα
Παλίνια ΠΑΟΚ: Αποτέλεσε πρώτη εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα το καλοκαίρι, η οποία εν τέλει δεν εισακούστηκε από τη διοίκηση με την τελευταία να φέρνει αντί γι' αυτόν τον Εσίτι.

Παλίνια ΠΑΟΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ άλλαξε πρόσωπα και καταστάσεις ξεκινώντας από τη θέση του προπονητή. Τον Λουτσέσκου διαδέχθηκε ο Πορτογάλος, Αμπέλ Φερέιρα, με τον έμπειρο προπονητή να έρχεται στη Τούμπα με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και ταυτόχρονα να κάνει το παιχνίδι της ομάδας πιο ελκυστικό.

Ο Φερέιρα με το… καλημέρα ξεκίνησε να χτίζει την νέα του ομάδα ζητώντας από τη διοίκηση πρώτα πρώτα έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παλίνια, τον 24χρονο αμυντικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τελικά η διοίκηση του συλλόγου δεν κατάφερε να κάνει πράξη την επιθυμία του προχωρώντας στην εναλλακτική λύση και την απόκτηση των δικαιωμάτων του Εσίτι.

Ο Πορτογάλος χαφ φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπράγκα – δανεικός από την Σπόρτινγκ – πράγμα που όπως αναμενόταν κίνησε την περιέργεια πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime ο παίκτης βρίσκεται προ των πυλών της Γουλβς, με τους «Λύκους» να φθάνουν σε συμφωνία με τους Πορτογάλους προσφέροντας τους το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Διαμεσολαβητής της υπόθεσης δεν είναι άλλος από τον Χόρχε Μέντες, με τη Γουλβς να τον ακούει για ακόμη μία φορά και να ενισχύει ξανά το πορτογαλικό στοιχείο στην ομάδα της.

Το… μάτι του Αμπέλ Φερέιρα είχε δει από νωρίς, ωστόσο τα χρήματα αυτά είναι σαφώς πολλά για να βγουν από το πορτοφόλι ελληνικής ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments