Αθλητισμός

Φίλιπ Μλαντένοβιτς AEK: Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Σέρβο – Δυσκολεύει η περίπτωση για την Ένωση

Φίλιπ Μλαντένοβιτς AEK: Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Σέρβο – Δυσκολεύει η περίπτωση για την Ένωση
Φίλιπ Μλαντένοβιτς AEK: Ο 28χρονος αμυντικός απασχολεί έντονα το ρεπορτάζ των «Κιτρινόμαυρων», ωστόσο αυτοί δεν παίζουν μόνοι, μιας και για εκείνον έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς AEK: Σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου αμυντικού βρίσκονται στην Ένωση, με τη διοίκηση να αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου να καλύψει τον Μάσιμο Καρέρα και το επιτελείο του. Ο Νίκλας Χουλτ βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο, καθώς το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα και ακόμη δεν έχουν γίνει οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Η πιθανή αποχώρηση του Σουηδού αριστερού οπισθοφύλακα επιτάσσει νέα προσθήκη στην ΑΕΚ, με τη διοίκηση να αναζητά κατά κύριο λόγο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται σοβαρά είναι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος μένει ελεύθερος από την Λέγκια Γκντανσκ, αλλά η «Ένωση» δεν παίζει μόνη της, καθώς Βαγιαδολίδ, Αχμάτ Γκρόζνι και Ριέκα φέρονται να τον παρακολουθούν επίσης. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα της La Liga, που έχει πρόεδρο τον Ρονάλντο, είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής της ΑΕΚ, μιας και προσφέρει την προοπτική συμμετοχής σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η Ένωση δεν προτίθεται να φθάσει τα χρήματα που αξιώνει ο παίκτης για ετήσιες απολαβές. Όπως τονίζεται ο Σέρβος αμυντικός αναζητά συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως, με την ΑΕΚ αντιθέτως να μην ανεβαίνει πάνω από τις 200.000.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments