Ελλάδα

Καιρός στην Αθήνα: Ισχυρές καταιγίδες σήμερα το μεσημέρι – Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός στην Αθήνα: Ισχυρές καταιγίδες σήμερα το μεσημέρι – Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου
Καιρός στην Αθήνα: Άσχημα καιρικά φαινόμενα και σήμερα, αφού ο καιρός αναμένεται να θυμίσει και πάλι φθινόπωρο εκδηλώνοντας σε πολλά σημεία της χώρας επικίνδυνες καταιγίδες.

Καιρός στην Αθήνα: Με άσχημα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να καταλήξει και η σημερινή ημέρα κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε άλλα σημεία της χώρας , σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, από τις πιο μεσημεριανές ώρες της σημερινής μέρας, αναμένεται να υπάρξουν ισχυρές καταιγίδες που χαρακτηρίστηκαν ακόμα και επικίνδυνες. Ο καιρός αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα τη φθινοπωρινή του εικόνα με φαινόμενα να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια προειδοποίηση για τον σημερινό καιρό στην Αθήνα.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Πέμπτη 28/5 χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας! Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή».

Δείτε τι έγραψε ο μετεωρολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

⚠️ Φιλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Mittwoch, 27. Mai 2020

Η ψυχρή μάζα που έχει μεταφερθεί από τα βόρεια Βαλκάνια κάνει πιο ευσταθή την ατμόσφαιρα οπότε και προσεγγίζεται με περισσότερη δυσκολία η οριακή θερμοκρασία πάνω από την οποία αναπτύσσονται τα φαινόμενα αυτά.

Ο μετωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενημερώνει, για τον καιρό σήμερα στην Αθήνα, για τοπικά φαινόμενα, μικρής διάρκειας, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού Αττικής.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο μετεωρολόγος:

«Στην Αττική δεν θα έχουμε αξιόλογα φαινόμενα και αν αυτά αναπτυχθούν θα αφορούν κυρίως τα βόρεια τμήματα. Παρόλα αυτά ακόμη και σε τοπικό επίπεδο είναι δυνατόν να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων αυτών τα οποία σε γενικές γραμμές θα είναι σύντομης διάρκειας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments