Video

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά: Μοίρασε άφθονο γέλιο με την ερμηνεία του

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά: Μοίρασε άφθονο γέλιο με την ερμηνεία του
Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά: Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σατιρίζοντας το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας έκανε τους πάντες να γελάσουν με την απολαυστική ερμηνεία του.

Ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε τον Νίκο Χαρδαλιά:  Ο ταλαντούχος Έλληνας μίμος από τις αρχές της πανδημίας στην χώρα μας δεν σταμάτησε να ανεβάζει βιντεάκια σατιρίζοντας τόσο την κατάσταση που ζούμε παγκοσμίως με τον ιό όσο και τα πρόσωπα των ημερών. Από τα δίχτυα του φυσικά δεν ξέφυγε ούτε ο Νίκος Χαρδαλιάς.  Αντιθέτως είχε και την τιμητική του αφού υποδύθηκε με τον δικό του μοναναδικό τρόπο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κάνοντας όσους είδαν το βίντεο να δακρύσουν κυριολεκτικά από τα γέλια.

Στη σκηνή της μίμησης ο ηθοποιός έδειξε το ευσυγκίνητο πρόσωπο του υφυπουργού στην τελευταία ενημέρωση από την οποία ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες για την κατανόηση και την υπακοή τους. Φυσικά ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναδείξει και το σκληρό και αυστηρό του πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλια που όλοι ξέρουμε.  Ο ίδιος αναμφισβήτητα  υπήρξε τις μέρες του κορωνοϊού στην χώρα μας ο «φίλος» μας όπως βέβαια και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Ωστόσο και οι δύο έμειναν στην μνήμη μας όχι μόνο για την ενημέρωση που παρείχαν αλλά για τον χαρακτήρα τους και τον τρόπο που ανακοίνωναν τα νέα μέτρα που έπρεπε να ακολουθήσουν οι πολίτες εν μέσω πανδημίας. Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν έγινε για λίγα λεπτά υφυπουργός πολιτικής προστασίας  και μας χάρισε μια αξέχαστη και χιουμοριστική στιγμή μέσα από την δημοσίευσή του. Ο ηθοποιός να σημειωθεί ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση!

Στην ανάρτησή που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol…Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos …Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου ….Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater

Gepostet von Takis Zaxaratos – Tάκης Ζαχαράτος am Mittwoch, 27. Mai 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments