Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Μυστήριο με το μέλλον του Αιγύπτιου

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Μυστήριο με το μέλλον του Αιγύπτιου
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ένα μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από το όνομα του Αμρ Ουάρντα όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στη Θεσσαλονίκη.

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Θα παραμείνει ή όχι στη συμπρωτεύουσα ο Αμρ Ουάντα; Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν στον Αιγύπτιο ότι δεν προτίθενται να ασχοληθούν με την περίπτωση του αναγκάζοντάς τον να αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Εφημερίδα των Συντακτών” οι “ασπρόμαυροι” εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει σε έξι μήνες, καθώς υπάρχουν στην μέση οι 800.000 ευρώ που είχαν δοθεί στον Παναιτωλικό και δεν έχουν αποσβεστεί. Σημειώνεται, πως αυτήν την περίοδο ο 26χρονος προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και όχι με τους υπόλοιπους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθεί αγωνιστικά. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του:

Διάφορες ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ουάρντα. Μία από αυτές έρχεται από την Ελβετία. Επίσης, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει σε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του πως του έχει κάνει πρόταση και ο Ολυμπιακός. “Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας” είπε στο «yallakora.com». Οι ισχυρισμοί του ωστόσο διαψεύδονται κατηγορηματικά από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν πως δεν μπήκαν ουδέποτε στη διαδικασία συζήτησης για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments