Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος Γιώργος Δώνης: «Μετά τα πλέι οφ να τελειώσει η συνεργασία μας»

Γιάννης Αλαφούζος Γιώργος Δώνης: «Μετά τα πλέι οφ να τελειώσει η συνεργασία μας»
Γιάννης Αλαφούζος Γιώργος Δώνης: «Βόμβα»! Με επιστολή του ο Γιάννης Αλαφούζος ζητάει από τον Γιώργο Δώνη να τελειώσει η συνεργασία τους μετά τα πλέι οφ.

Γιάννης Αλαφούζος Γιώργος Δώνης: Με προσωπική επιστολή ενημέρωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη για την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά το τέλος των πλέι οφ, σύμφωνα με το sdna.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο του τόνισε στο τέλος της, ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά το τέλος των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν αναμένεται να αλλάξει την απόφαση του Αλαφούζου, αν και η πρόθεση του στην επιστολή ήταν να διακοπεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Το οικονομικό όμως ζήτημα και κατ΄ επέκταση η αποζημίωση που θα πρέπει να δοθεί, εάν δεν παραιτηθεί ο Δώνης, είναι ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το μόνο σίγουρο έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση είναι ότι ο Παναθηναϊκός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα αλλάξει σκυτάλη στην τεχνική του ηγεσία μετά από δύο χρόνια παρουσίας του Δώνη στον πάγκο του και άμεσα προχωράει η διαδικασία ανεύρεσης αντικαταστάτη.

Τηλεοπτική συνεργασία με Σαββίδη;

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζονται να ρίξουν «βόμβα» στο τηλεοπτικό «τοπίο», δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση. Και όχι μόνο…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr και σύμφωνα με όσα προκύπτουν το τελευταίο διάστημα, οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν εξομαλύνει τις σχέσεις τους μετά την «παγωμάρα» που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το ποδοσφαιρικό «μέτωπο». Πλέον, αν επαληθευτούν οι φήμες, ο Σαββίδης που κατέχει το OPEN και ο Αλαφούζος που έχει στην ιδιοκτησία του τον ΣΚΑΪ θα πορευτούν μαζί και το σίγουρο είναι ότι αυτή η συνεργασία θα αλλάξει πολλά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Άλλωστε οι εποχές για τα κανάλια είναι δύσκολες και μια δυνατή συνεργασία όπως αυτή μπορεί να δώσει μια νέα πνοή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments