Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Λόιντ στο «Τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Λόιντ στο «Τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο των «Πράσινων».

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο «Τριφύλλι». Όπως διαρρέεται, οι «Πράσινοι» πρόκειται να αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις διατηρώντας τους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Μία από τις θέσεις που χρειάζονται άμεση ενίσχυση με ποιοτικές λύσεις είναι αυτή του οργανωτή, με τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ιταλικά δημοσιεύματα φέρνουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τον Αμερικανό Τζόρνταν Λόιντ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει  δημοσίευμα του «pianetabasket.com» ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για να τον Αμερικανό Τζόρνταν Λόιντ (26χρ., 1.93μ.) ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Βαλένθια με την οποία στην Ευρωλίγκα είχε 8.8 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 9 αγώνες ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 12.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ως εναλλακτική του Λόιντ για τον Παναθηναϊκό, αναφέρεται ο Μπράις Κότον. Ο Αμερικανός συμφώνησε σε νέο τριετές συμβόλαιο 2 εκ. δολαρίων με τους Περθ Γουάιλκατς της Αυστραλίας. Οι «Πράσινοι» είναι δεδομένο πως θα αναζητήσουν τη καλύτερη δυνατή λύση για την περιφερειακή γραμμή, επιθυμώντας να βρουν τον παίκτη που να μπορεί με την ίδια ευκολία και να οργανώνει αλλά και να εκτελεί. Ο Παναθηναϊκός πέραν του Νικ Καλάθη, ο οποίος σε ορισμένα παιχνίδια υστερεί στην εκτέλεση έχει διαχρονικό πρόβλημα κάτι που φαίνεται στο παρκέ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η ομάδα κολλάει στο επιθετικό κομμάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments