Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 136 – 137: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29/5 – Το μεγάλο φινάλε

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 136 – 137: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29/5 – Το μεγάλο φινάλε
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 136 - 137: Όλα όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια (29/5/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 136 – 137: Στα δύο τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς θα δούμε σήμερα πως: Ο Σωτήρης πιάνει τον Μάκη με τη Μυρτώ στα πράσα και γίνεται έξαλλος. Ο Βρανάς στήνει παγίδα στον Ντρόγκο, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν βγάλει απ’ τη μέση τον Μουρούνα και δεν πάρει πίσω τα λεφτά της τυχερής τριπλέτας. Σκέφτεται ένα τρελό σχέδιο, το βάζει μπροστά και ζητάει τη βοήθεια της Φρόσως και… της Πέγκυς! Ο Μάνος με τη Σμαράγδα ζούνε τον έρωτά τους, αλλά τους διακόπτει η… αστυνομία.

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης σε διαμάχη με τη Μυρτώ, την απειλεί ότι δεν θα την ξαναδεί ο ήλιος, η Μυρτώ αντιδράει και η Βενετία με τη Χριστίνα προσπαθούν να βρουν μια μέση λύση. Η Δάφνη δεν τα πάει καθόλου καλά με τον Αλέξη που γρήγορα βρίσκει παρηγοριά στη Μελίνα. Θα βοηθήσει η Πέγκυ τον Βρανά; Θα τα βρουν η Δάφνη με τον Αλέξη; Γιατί είναι στη φυλακή ο Μάνος; Θα τον ακούσει τον Σωτήρη η Μυρτώ ή θα κάνει κάτι και μετά θα μετανιώνουν όλοι πικρά για όσα της είπαν;

Επεισόδιο 137

Ο Βρανάς καταφέρνει να πάρει πίσω απ’ τον Μουρούνα τα χρήματα των τυχερών της τριπλέτας, με απρόσμενο σύμμαχο την Πέγκυ. Ο Σωτήρης, συνειδητοποιώντας πως η Μυρτώ κλέφτηκε με τον Μάκη, παθαίνει πανικό. Η Χριστίνα μένει αρχικά ψύχραιμη, αλλά μ’ ένα μήνυμα της Μυρτώς, γρήγορα τα πράγματα χειροτερεύουν! Η Φρόσω είναι σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα αποκαλύψει στη Δάφνη την αλήθεια για το γράμμα της Κικής.

Παίρνει την τελική της απόφαση και επισκέπτεται τη Δάφνη, την ίδια στιγμή που εκείνη έχει συμφωνήσει με τον Αλέξη να κάνουν μια νέα αρχή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η αδιαθεσία της Ξένιας την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περιμένει παιδί και η επιμονή της κάνει τον Θεοχάρη να της αγοράσει τεστ εγκυμοσύνης, ενώ ο Βρανάς γράφει την τελευταία πράξη στην κόντρα του με τον Μουρούνα, καταγγέλλοντάς τον για φοροδιαφυγή. Η ζωή όλων των ηρώων δείχνει να αλλάζει οριστικά λίγο πριν το φινάλε της σειράς ή μήπως όχι;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μουρούνας καταστρώνει ένα σχέδιο με την Πέγκυ, προκειμένου να ανακαλύψει αν ο Βρανάς έχει βάλει κρυφή κάμερα στην αποθήκη για να τον τσακώσει την ώρα που θα κάνει την κομπίνα με τον Ντρόγκο, και ο Βρανάς πέφτει στην παγίδα του. Τι θα γίνει, όμως, όταν ο Μουρούνας δεν μπορεί να εντοπίσει πουθενά τον Ντρόγκο για να τον ειδοποιήσει; Η Σμαράγδα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο πως δεν έχει σχέση με τον Μάκη και ότι όλα ήταν ένα σχέδιο της Μυρτώς, ενώ ο Θεοχάρης στήνει ένα θέατρο με τη Φρόσω, για να δώσει ένα τέλος στην ελεύθερη σχέση που υποτίθεται ότι έχει με την Ξένια.

Τα πράγματα για τη Δάφνη και τον Αλέξη συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά, ενώ η κατάσταση περιπλέκεται, όταν η Δάφνη γίνεται μάρτυρας μιας επικίνδυνης συζήτησης μεταξύ του Αλέξη και της Μελίνας. Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης, η Βενετία και η Χριστίνα οργανώνουν ένα δείπνο και καλούν τον Μάκη και τη Μυρτώ, με σκοπό να ξεσκεπάσουν την σχέση τους κι όλα δείχνουν πως τα καταφέρνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments