Αθλητισμός

Premier League: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού από τα νέα τεστ

Premier League: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού από τα νέα τεστ
Premier League: Θετικά νέα από το αγγλικό πρωτάθλημα καθώς δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα κορωνοϊού στις ομάδες.

Premier League: Ακόμα μια θετική είδηση έρχεται από την Premier League μετά τον τέταρτο γύρο διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού στις τάξεις των συλλόγων. Όπως έγινε γνωστό, κατά τον τέταρτο γύρο ελέγχου δεν βρέθηκε κανένα κρούσματα κορωνοϊού καθώς και τα 1.130 ήταν αρνητικά. Στον πρώτο γύρο ελέγχου είχαν βρεθεί έξι θετικά σε τρεις ομάδες, στον δεύτερο δύο θετικά σε δύο ομάδες και στον τρίτο τέσσερα θετικά σε τρία κλαμπ.

Τα τεστ του τέταρτου γύρου πραγματοποιήθηκαν Πέμπτη και Παρασκευή όχι μόνο σε παίκτες, αλλά και στο προσωπικό των 20 ομάδων.

Στις 17 Ιουνίου σέντρα στο πρωτάθλημα:

Να επιστρέψει η δράση στην Premier League στις 17 Ιουνίου με τα δυο εξ αναβολής (Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ) συμφώνησαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι σύλλογοι συμφώνησαν στο να διεξαχθούν πρώτα τα δυο εξ αναβολής ματς και ύστερα να μπουν με τον ίδιο αριθμό αγώνων οι ομάδες στις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το τριήμερο 19-20-21 θα έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση, με το πρώτο ματς της αγωνιστικής να διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής (19/6).

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/5) το πλάνο είναι τα Σάββατα να δείχνει η τηλεόραση παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, που θα ξεκινούν στις 14:00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου, ενώ μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ώστε μετά το τέλος της Premier League να γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments