Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πετούσε γλάστρες και καρέκλες από το μπαλκόνι του σε θαμώνες μπαρ [vid]

Θεσσαλονίκη: Πετούσε γλάστρες και καρέκλες από το μπαλκόνι του σε θαμώνες μπαρ [vid]
Θεσσαλονίκη: Για αρκετή ώρα ένας άνδρας πετούσε προς το πεζοδρόμιο και προς το γειτονικό μπαρ γλάστρες, καρέκλες και αλλά αντικείμενα.

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή ένοικο πολυκατοικίας, που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε μικρή απόσταση από το μπαλκόνι βρίσκονταν αρκετοί θαμώνες παρακείμενου μπαρ.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο ένοικος του διαμερίσματος της οδού Καρόλου Ντηλ ήταν σε κατάσταση μέθης, ενώ για αρκετή ώρα πετούσε προς το πεζοδρόμιο και προς το γειτονικό μπαρ γλάστρες, καρέκλες και αλλά αντικείμενα. Ο δρόμος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να μην τραυματιστεί κανείς.

Νεκρός ένας άνδρας στην περιοχή της Ροτόντας

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (27/5) στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ένας άνδρας νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε δίπλα από το πάρκο στην οδό Μελενίκου. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σορός του άνδρα βρισκόταν για ώρες εκεί, με την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του.

thessaloniki-astunomia
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments