Αθλητισμός

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις: Ετοιμάζει την ομάδα για τη νέα σεζόν

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις: Ετοιμάζει την ομάδα για τη νέα σεζόν
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις: Ο Λιθουανός τεχνικός έκανε δηλώσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας αφού, πιθανότατα, θα μείνει στο τιμόνι της Ζαλγκίρις.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Ζαλγκίρις: Δηλώσεις σε σχέση με την ολοκλήρωση της ιδιαίτερης φετινής σεζόν λόγω κορωνοϊού έκανε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς και για την επόμενη, δείχνοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στο πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο «Σάρας» έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της λιθουανικής ομάδας και σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τυπικά τόνισε: «Θα θυμόμαστε τη σεζόν εξαιτίας της πανδημίας. Εδώ και δύο μήνες μιλάμε για αυτό το θέμα. Από μπασκετικής πλευράς, παρ’ όλο που η σεζόν ήταν δύσκολη, μου άρεσε. Χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι και γι’ αυτό ξεκινήσαμε κάπως άσχημα τη σεζόν. Τα παιδιά όμως δεν τα παράτησαν.

Είναι ωραίο και πολύ σημαντικό ότι σηκώσαμε κεφάλι. Τελειώσαμε τη σεζόν με δύο τίτλους και αυτό δεν το πέτυχαν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που δείξαμε χαρακτήρα και οι αθλητές μας προόδευαν συνεχώς. Κατάλαβαν τι σημαίνει να παίζεις στην Euroleague, στο υψηλότερο επίπεδο».

Τα σχέδια για τη νέα σεζόν

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ανέφερε ότι η ομάδα δεν περίμενε το τέλος της σεζόν για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε: «Δεν κάναμε πολλά πλάνα για την επόμενη σεζόν στη διάρκεια της καραντίνας. Ξέρουμε κάποια πράγματα πάνω-κάτω, γιατί είμαστε του προγράμματος, δεν περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν για να αποφασίσουμε. Έχουμε κάποιες ιδέες. Η διοίκηση μιλάει με παίκτες και τους εκπροσώπους τους».

Ο Γιασικεβίτσιους πρόσθεσε ακόμα: «Η δουλειά υπάρχει συνέχεια. Δεν ανησυχώ για την επόμενη σεζόν, πάντα παίκτες θα θέλουν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Bασικός στόχος είναι να κρατήσουμε όλους τους παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι του προπονητή».

Με αυτές τις δηλώσεις ο «Σάρας» δείχνει ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Ζαλγκίρις, παρά τις φήμες που συνεχώς ακούγονται γύρω από το όνομά του για μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, από την Μπαρτσελόνα μέχρι τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments