Αθλητισμός

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο των «Ερυθρόλευκων» ο 36χρονος αμυντικός

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο των «Ερυθρόλευκων» ο 36χρονος αμυντικός
Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται από τους «Ερυθρόλευκους» ως αντικαταστάτης του Κώστα Τσιμίκα, μιας και ο τελευταίος μοιάζει αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα με το τέλος της τρέχουσας σεζόν δημιουργεί κενό στο αριστερό άκρο της άμυνα του Ολυμπιακού, το οποίο οι Πειραιώτες καλούνται το επόμενο διάστημα να καλύψουν. Ο ταλαντούχος αμυντικός από τα μέσα της χρονιάς βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η διαφαινόμενη εξέλιξη δημιουργεί κενό στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι «Ερυθρόλευκοι» ήδη κοιτούν υποψήφιους στόχους, φιλοδοξώντας να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αντικατάσταση του Τσιμίκα, όταν ο τελευταίος αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι Πειραιώτες έχουν ήδη δημιουργήσει μια πρώτη λίστα με υποψήφιους στόχους. Μέσα σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Χοσέ Χολέμπας. Ο 36χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός οδεύει στο τέλος της συνεργασίας του με τη Γουότφορντ, μιας και το συμβόλαιό του με τις «Μέλισσες» ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα.

Ο έμπειρος αμυντικός έχοντας έντονο παρελθόν με τον Ολυμπιακό – αγωνίσθηκε στον σύλλογο την τετραετία 2010/14 – κερδίζει αρκετούς πόντους στο να είναι ο διάδοχος του Κώστα Τσιμίκα. Μαζί με τον 36χρονο ψηλά στη λίστα των «Ερυθρόλευκων» βρίσκεται και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος από τους «Πράσινους» με τους «Ερυθρόλευκους» να επιθυμούν την απόκτηση του αντιλαμβανόμενοι του ταλέντου του και της γνώσης του στην ελληνική πραγματικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments