Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6 – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Νέστορας για το σκίτσο

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6 – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Νέστορας για το σκίτσο
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (01/6/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά, καταδικάζοντας και τους δυο στη δυστυχία. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του. Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει, γι’ ακόμα μια φορά, τα χέρια του;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα.

Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει καθώς ο Κλεομένης ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για τον Νέστορα, ίσως, περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Η ιστορία

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της.[1] Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments