Video

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 131: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6 – Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 131: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6 – Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 131: Όσα θα δούμε σήμερα (01/06/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 131: Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε την Μελίτη, αλλά και γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει την ταυτότητά της… Η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο της Μάρθας, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που να την αθωώνουν… Ο Αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου ανήκει στην Κάτια.

Ο Αργύρης και ο Φώτης πηγαίνουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. Η Μάρθα αποφασίζει να επισκεφτεί την Μαρίνα στο κρατητήριο. Ο Αστυνόμος συναντάει την Μαρίνα στο κρατητήριο και της κάνει ένα απρόσμενο δώρο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Κάτια, σίγουρη πως η Μάρθα κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Νίκου, εξηγεί στην Μαρίνα πώς την παγίδεψε και την παρέσυρε στο σημείο το φόνου, προκειμένου να την ενοχοποιήσει. Ένα κυνήγι με το χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που ενοχοποιούν την Κάτια. Η Μάρθα, ξέροντας πως την προστατεύει το ιατρικό απόρρητο, αποκαλύπτει στον ψυχίατρο όλη την αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε.

Ο Γιάννης προσπαθεί να πείσει την Εύα να μιλήσει με ειλικρίνεια στον Αργύρη και να του πει για τους τοκογλύφους που την κυνηγάνε. Στο μεταξύ η Μαρίνα περνάει τις τελευταίες ώρες ελευθερίας της δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments