Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Στα άκρα οι σχέσεις με Ρόκα

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Στα άκρα οι σχέσεις με Ρόκα
Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας τεχνικός θα διατηρηθεί στους «Πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο είναι βέβαιο πως η συνεργασία με τον Τσάβι Ρόκα θα είναι αρκετά επίπονη.

Το κεφάλαιο Γιώργος Δώνης τελειώνει άδοξα στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του «Τριφυλλιού» έκανε γνωστό στον 50χρονο τεχνικό πως δεν θα συνεχίσει μαζί του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες πως το «γυαλί» στη σχέση των δύο πλευρών… έσπασε. Ο Έλληνας τεχνικός όπως έγινε γνωστό θα ολοκληρώσει τη σεζόν όντας κανονικά στον πάγκο των «Πράσινων» καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφς και στη συνέχεια θα αποχωρήσει αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η παρουσία του Γιώργου Δώνη στην ομάδα μετά από όλα όσα έχουν διαδραματιστεί είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει έριδες στην ομάδα. Οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Τσάβι Ρόκα είναι σαφές πως δεν είναι οι καλύτερες, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας εν πολλοίς να εισηγείται την απομάκρυνση του πρώτου στοχεύοντας στην υλοποίηση ενός συνόλου που να έχει κατά μεγάλο ποσοστό την σφραγίδα του.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να ανταλλάξουν ελάχιστα βλέμματα κατά τη διάρκεια των πλέι οφς. Ο Τσάβι Ρόκα ήδη έχει ρίξει το βάρος στην επόμενη ημέρα του «Τριφυλλιού» ανοίγοντας θέματα τόσο για την εύρεση του ιδανικού προπονητή όσο και ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο και πολύ περισσότερο θα έρθουν σε αυτόν προκειμένου να στελεχώσουν το σύνολο της επόμενης ημέρας.

Στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να ανοίξει και άλλα μέτωπα. Οι «Πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ τους ακόμη και αν αυτές απαιτούν οικονομικές θυσίες. Έτσι δεν αποκλείεται μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν να είναι και υποθέσεις που θα στοιχίσουν κάτι παραπάνω για να βγει με επιτυχία το διαζύγιο.

Ποτάγιος ο αντί – Δώνης

Μια από τις περιπτώσεις, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων είναι αυτή του 46χρονου προπονητή, Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός προπονητής της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα με τους υποψήφιους τεχνικούς που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό και μολονότι δεν έχει παραστάσεις από κοουτσάρισμα πρώτης ομάδας (πέρα απ’ τη θητεία του ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18), ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως έχει ένα «πακέτο» που ταιριάζει με αυτά που αναζητούν οι «πράσινοι» για τον διάδοχο του Δώνη. Tην τελευταία διετία έχει να επιδείξει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ισπανία θεωρούν πως τον 46χρονο τεχνικό ως έναν προπονητή με «σκληρή» νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία και ικανότητα στο να βελτιώνει και να εξελίσσει παίκτες.

Οι επαφές του Παναθηναικού με τον ταλαντούχο τεχνικό είναι αρκετά προχωρημένες ωστόσο το θέμα για την ώρα κολλάει στην αντίπερα όχθη. Μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκαθαρίσει στον Πογιάτος τον τρόπο που θέλει να τον εκμεταλλευτεί την επόμενη σεζόν, με τον Καταλανό να περιμένει την εισήγηση της διοίκησης της «Βασίλισσας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments