Αθλητισμός

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα του «Τριφυλλιού» ο Ισπανός προπονητής

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα του «Τριφυλλιού» ο Ισπανός προπονητής
Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Οι «Πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη από την τεχνική ηγεσία, με τον Τσάβι Ρόκα να ενεργοποιεί τις γνωριμίες του στην αγορά της Ιβηρικής.

Το φινάλε των φετινών πλέι οφς σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει τον σύλλογο έπειτα από δύο σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με το «Τριφύλλι», καθώς η διοίκηση επιθυμεί να γυρίσει σελίδα και να αλλάξει φιλοσοφία μπαίνοντας σε μια νέα εποχή που τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα.

Ο Καταλανός όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά τον εκλεκτό που θα καθίσει στον πάγκο των «Πράσινων» και θα οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Μια από τις περιπτώσεις, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων είναι αυτή του 46χρονου προπονητή, Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός προπονητής της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα με τους υποψήφιους τεχνικούς που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό και μολονότι δεν έχει παραστάσεις από κοουτσάρισμα πρώτης ομάδας (πέρα απ’ τη θητεία του ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18), ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως έχει ένα «πακέτο» που ταιριάζει με αυτά που αναζητούν οι «πράσινοι» για τον διάδοχο του Δώνη. Tην τελευταία διετία έχει να επιδείξει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ισπανία θεωρούν πως τον 46χρονο τεχνικό ως έναν προπονητή με «σκληρή» νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία και ικανότητα στο να βελτιώνει και να εξελίσσει παίκτες.

Οι επαφές του Παναθηναικού με τον ταλαντούχο τεχνικό είναι αρκετά προχωρημένες ωστόσο το θέμα για την ώρα κολλάει στην αντίπερα όχθη. Μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκαθαρίσει στον Πογιάτος τον τρόπο που θέλει να τον εκμεταλλευτεί την επόμενη σεζόν, με τον Καταλανό να περιμένει την εισήγηση της διοίκησης της «Βασίλισσας».

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Ρόκα δεν εμμένει μονάχα στη περίπτωση Πογιάτος. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, με αυτή του Σέρβου Βέλικο Παούνοβιτς να είναι εξίσου ψηλά στη λίστα του. Ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάζεται σαφώς πιο… αλμυρός για το πορτοφόλι των «Πράσινων», ενώ όπως διαρρέεται ο ίδιος περιμένει προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments