Ελλάδα

Νεκρός Λαμία: Σκοτώθηκε 40χρονος πατέρας σε τροχαίο

Νεκρός Λαμία: Σκοτώθηκε 40χρονος πατέρας σε τροχαίο
Νεκρός Λαμία: Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με ένα αυτοκίνητο και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο.

Νεκρός μετά από σοβαρό τροχαίο βρέθηκε 40χρονος άντρας  στο δρόμο της Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά την διασταύρωση του ICE, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ένας 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία. Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με ένα αυτοκίνητο και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά στη στροφή μετά το ICE ο 40χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες. Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου. Στο σημείο ακολούθησε πανικός. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν αμέσως κοντά του να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο του τροχαίο και παρέλαβαν τον 40χρονο, αλλά και αυτοί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά.

Ωστόσο σήμερα τροχαίο ατύχημα συνέβη και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πειραιώς όταν ένας οδηγός του φορτηγού προσέκρουσε σε τοίχο καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή μετά το τροχαίο. Το φορτηγό που κινούταν στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε παρακείμενο κατάστημα στο οποίο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

«Οι υπάλληλοι πρόλαβαν στο τσακ να απομακρυνθούν και δεν είχαμε θύματα. Το φορτηγό μπήκε μέσα στη ρεσεψιόν. Φαινόταν ακυβέρνητο το φορτηγό» δήλωσε, μιλώντας στο Sputnik, ο Χρήστος Γιαννακίδης υπεύθυνος της εταιρείας. Περιγράφοντας την τρελή πορεία που ακολούθησε το φορτηγό, αυτόπτης μάρτυρας εξήγησε ότι το όχημα διέσχισε διαγώνια τον δρόμο, ρίχνοντας μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού που βρισκόταν στο μεσαίο διάζωμα πριν καταλήξει στη ρεσεψιόν της εταιρείας. Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο στην Πειραιώς.

Το χρονικό του τροχαίου:

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα γραφεία μιας εταιρίας. Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία. Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είδαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστραφεί, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το σημείο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments