Ελλάδα

Θεσσαλονίκη δολοφονία: Τεμάχισε τη φίλη του αλλά αρνείται ότι την σκότωσε ο 38χρονος

Θεσσαλονίκη δολοφονία: Τεμάχισε τη φίλη του αλλά αρνείται ότι την σκότωσε ο 38χρονος
Θεσσαλονίκη δολοφονία: Σοκάρει η υπόθεση με την 40χρονη η οποία τεμαχίστηκε με κοπίδι από τον 38χρονο φίλο της. Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του αλλά αρνείται ότι τη σκότωσε

Θεσσαλονίκη δολοφονία: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος άντρας που κατηγορείται για τη δολοφονία 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη. Ενώπιον του εισαγγελέα παραδέχτηκε πως τεμάχισε τη σορό και την έκαψε στη σόμπα. Στην άκρη του νήματος στην υπόθεση εξαφάνισης 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη, πριν σχεδόν 2 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2018, προσπαθούν να φτάσουν οι Αρχές. Ο 38χρονος φίλος της άτυχης γυναίκας, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ προηγουμένως συνελήφθη και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος άντρας φέρεται ότι έχει αναπηρία 82% καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και φέρει προσθετικό μέλος στα κάτω άκρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 38χρονου κατηγορούμενο, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η 40χρονη γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, ενώ παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το σώμα και έκαψε τα κομμάτια στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε, λέγοντας μάλιστα, ότι χρησιμοποίησε ένα κοπίδι για του υλοποίηση του τεμαχισμού.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Τον Δεκέμβριο του 2018, η 40χρονη γυναίκα που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης  της Θεσσαλονίκης  και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς δεν είχε συγγενείς ή γονείς δεν την αναζήτησε κανείς, εκτός από έναν αστυνομικό γείτονα της ο οποίος ενημέρωσε τις  αμέσως αρχές. Η εμπλοκή του 38χρονου άντρα στην υπόθεση προέκυψε ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης και διαπιστώθηκε πως αντάλλαξαν κλήσεις ενώ διαπιστώθηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ η ίδια δεν διέθετε δικό της αυτοκίνητο. Καταθέτοντας στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως έκαναν και οι δύο τους ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης, η 40χρονη γυναίκα εξέπνευσε ενώ στη συνέχεια εκείνος εξαφάνισε τη σορό της με αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Από τη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος έκανε έρευνες στο διαδίκτυο για το τι γίνεται με το σώμα όταν πεθαίνει ο άνθρωπος και για το πως προχωράει η σήψη του ανθρώπινου σώματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει και αγορές ποσότητας φωτιστικού οινοπνεύματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments