Lifestyle

Χρήστος Βασιλόπουλος παιδί: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο

Χρήστος Βασιλόπουλος παιδί: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο
Χρήστος Βασιλόπουλος παιδί: Ο ηθοποιός και η Sarah Conner ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η ώρα της γέννησης του πρώτου τους παιδιού έρχεται.

Χρήστος Βασιλόπουλος παιδί: Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του, Sarah Conner, οι οποίοι ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, περιμένουν με αγωνία την έλευση του μωρού τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για την μητέρα του παιδιού του. «Φτάνουμε πολύ κοντά στην ημερομηνία της γέννας και είμαι… ενθουσιασμένος! Κοιτώντας και τους δυο μας, πώς νομίζετε ότι θα μοιάζει το παιδί μας; Σ’ ευχαριστώ μωρό μου γι’ αυτό το δώρο ζωής που μου κάνεις. Σ’ αγαπώ».

Λίγο πριν, λοιπόν, υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, ο ηθοποιός μας έβαλε στο παιδικό δωμάτιο που έχουν δημιουργήσει για εκείνο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι π[εριμένουν αγόρι.

«Τελική αντίστροφη μέτρηση! Σε λίγο καιρό αυτό το δωμάτιο θα γεμίσει χαρά, χαμόγελο και μαγεία από το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Σε περιμένουμε μικρέ πρίγκιπα Βασιλόπουλε», έγραψε στο βίντεο που κοινοποίησε,δηλώνοντας ότι είναι αγόρι.

Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα. Το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Αρχικά εκεί δούλεψε ως σερβιτόρος σε μπαρ.

Η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες, διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες για την Infiniti και την Under Αrmour και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Allan Ball, Banshee και έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Last Ship» καθώς και σε έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Blindspot».

Είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game Metal Gear Solid 5:The Phantom Pain. Ασχολείται με τον αθλητισμό από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έκανε για αρκετά χρόνια πόλο, ενώ έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo. Τώρα προπονείται στο Brazilian Jiu jitsu. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος το 2011 παντρεύτηκε την Αντωνία Βεντούρα άλλα ένα χρόνο μετά χώρισαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments