Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτός είναι ο νέος Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτός είναι ο νέος Ποκουσέφσκι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Τώρα, η ομάδα του Πειραιά ψάχνει να βρει νέα φλέβα «χρυσού» στην Ιταλία.

Ο Αλεξέϊ Ποκουσέφσκι είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους τα μπλοκάκια των σκάουτερ του ΝΒΑ έχουν… πάρει φωτιά. Τώρα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «χτυπήσει» κι άλλο ταλέντο έτσι ώστε να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος. Ο Αμπράμο Τσάνκα είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, στόχος των «ερυθρόλευκων».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει «κεντράρει» τον 18χρονο Ιταλό κι ετοιμάζεται να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο Τσάνκα είναι γεννημένος το 2002, έχει ύψος 1,98μ. και έπαιξε στο τουρνουά Next Generation της Euroleague με την Στέλα Ατζούρα Ρόμα. Ο Τσάνκα αγωνίστηκε και στην Α2 Ιταλίας με τη Ροσέτο και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας με συμμετοχές στις ομάδες U18 και U16 της Ιταλίας.

Τα αθλητικά του στοιχεία είναι εντυπωσιακά, διαθέτει τεράστια άκρα και σίγουρα η προοπτική του είναι μεγάλη. Αν αληθεύει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να «αρπάξει» αυτό το 18χρονο «διαμάντι» τότε σίγουρα θα έχει κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τη δράση του Τσάνκα, έχει καταγωγή από την Αφρική από τον πατέρα του, με τη Ροσέτο στο παρακάτω βίντεο.

Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ

Να θυμίσουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με κάθε επισημότητα, ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την απόκτηση του μέχρι πρότινος ογκόλιθου του Ολυμπιακού υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ρεπορτάζ που ανέφερε πως οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου να πορευτούν μαζί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος σέντερ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά, όπου είχε 7.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ μέσο όρο. Σε αυτό το διάστημα εξελίχθηκε από τρίτο σέντερ της ομάδας του Πειραιά σε κολόνα της και έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην θέση του στην Ευρώπη, αριθμώντας φέτος 10.3 πόντους και 8.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments