Αθλητισμός

Νίκολα Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίσημα στην «Αρκούδα» ο Σέρβος σέντερ

Νίκολα Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επίσημα στην «Αρκούδα» ο Σέρβος σέντερ
Νίκολα Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νέο κεφάλαιο στη καριέρα του ανοίγει ο 25χρονος σέντερ συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Νίκολα Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με κάθε επισημότητα ο Σέρβος σέντερ ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την απόκτηση του μέχρι πρότινος ογκόλιθου του Ολυμπιακού υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ρεπορτάζ που ανέφερε πως οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου να συμπορευτούν μαζί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά, όπου είχε 7.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ  μέσο όρο. Σε αυτό το διάστημα εξελίχθηκε από τρίτο σέντερ της ομάδας του Πειραιά σε κολόνα της και έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην θέση του στην Ευρώπη, αριθμώντας φέτος 10.3 πόντους και 8.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Όπως αναφέρεται οι Ρώσοι συμφώνησαν με τον παίκτη προσφέροντας του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες οικονομικές απολαβές που υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που αναμφίβολα ο Σέρβος σέντερ δεν θα μπορούσε να παραβλέψει. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα σε δύο ημέρες κατάφερε να προβεί σε δύο εξαιρετικές κινήσεις, οι οποίες της δίνουν την ευχέρεια με ηρεμία να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της. Χθες οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ, Μάικ Τζέιμς, με τον 29χρονο να υπογράφει 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας παραμένοντας κάτοικος Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας, χαρακτηρίζοντας πολύ εύκολη την απόφαση του, για αυτή τη νέα αρχή.

«Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήραν ήταν περισσότερο ή λιγότερο δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κατακτά τίτλους, έναν σπουδαίο οργανισμό με ισχύ και σε μια όμορφη πόλη όπως η Μόσχα. Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ παίκτη της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες και τους στόχους που κουβαλά αυτό το μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα», αναφέρει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments