Πως Να

Πως να φτιάξω email

Πως να φτιάξω email
Μια απλή διαδικασία για τη δημιουργία email. Διαβάστε όλα τα βήματα.

Στις μέρες μας πολλές υπηρεσίες γίνονται πλέον ηλεκτρονικά. Η χρήση του email είναι απαραίτητη καθώς μπορεί να ζητηθεί για την εγγραφή σε μια σελίδα ή ακόμα και για ενημέρωση κάποιας πληρωμής. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει οι λογαριασμοί τους να αποστέλλονται στο email τους και να μην έρχονται με τη συνηθισμένη χάρτινη μορφή τους.

Η κατοχή email έγινε ακόμα σημαντικότερη στην περίοδο του κορωνοϊού. Πολλά πράγματα άρχισαν να γίνονται ηλεκτρονικά. Αλλά για να γίνει το οτιδήποτε χρειάζεται ένα email επικοινωνίας. Η διαδικασία για κάποιον που δεν έχει e mail είναι ιδιαίτερα απλή. Το πιο συνηθισμένο πλέον είναι η δημιουργία ενός Gmail καθώς είναι χρήσιμο και για το Smartphone, ενώ δίνει πολλές δυνατότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η διαδικασία για το Gmail

Για να εγγραφείτε στο Gmail, δημιουργήστε έναν Λογαριασμό Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο Gmail, καθώς και σε άλλα προϊόντα της Google, όπως το YouTube, το Google Play και το Google Drive.

  • Μεταβείτε στη σελίδα δημιουργίας Λογαριασμού Google. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
  • Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη, για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας.
  • Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό που δημιουργήσατε, για να συνδεθείτε στο Gmail.

Σε περίπτωση που το όνομα χρήστη που θέλουμε χρησιμοποιείται ήδη υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά η ίδια η Google θα σας προτείνει. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε μια συγκεκριμένη διεύθυνση Gmail, εάν το όνομα χρήστη που ζητήσατε:

  • χρησιμοποιείται ήδη
  • είναι πολύ παρόμοιο με ένα υπάρχον όνομα χρήστη (για παράδειγμα, εάν το [email protected] υπάρχει ήδη, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το [email protected])
  • είναι το ίδιο με το όνομα χρήστη που κάποιος χρησιμοποίησε στο παρελθόν και στη συνέχεια διαγράφηκε
  • είναι δεσμευμένο από την Google για την αποτροπή αποστολής ανεπιθύμητου περιεχομένου ή κατάχρησης της υπηρεσίας.

Συνδεθείτε στο Gmail

Για να ανοίξετε το Gmail, μπορείτε να συνδεθείτε από έναν υπολογιστή ή να προσθέσετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Gmail, στο τηλέφωνο ή το tablet σας. Αφού συνδεθείτε, ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ανοίγοντας τα εισερχόμενά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments