Αθλητισμός

Ξάνθη – Ατρόμητος: Προς αναβολή το παιχνίδι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Ξάνθη – Ατρόμητος: Προς αναβολή το παιχνίδι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Ξάνθη - Ατρόμητος: Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι της Super League λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή της Ξάνθης.

Προς αναβολή πάει το παιχνίδι της Super League Ξάνθη – Ατρόμητος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (6/6, 20:00). Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως το παιχνίδι να γίνει την επόμενη μέρα, Κυριακή 7 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι το ματς είναι για τα play outs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ήδη η ομάδα του Περιστερίου ακύρωσε την πτήση της για τη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, η διεξαγωγή του ματς θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (5/6). Η διεξαγωγή του παιχνιδιού την Κυριακή θα γίνει σε περίπτωση φυσικά που το επιτρέψουν οι υγειονομικές αρχές σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες, τη διοργανώτρια αρχή και την ΕΡΤ, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε ότι από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου και της Πολιτικής Προστασίας θα διενεργηθούν εκατοντάδες τεστ για προληπτικούς λόγους από συνεργεία του ΕΟΔΥ λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 3ης Ιουνίου, με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν αποφασίστηκε η διενέργεια δειγματολογικών τεστ στην περιοχή της Ξάνθης και στους κοντινούς δήμους της περιφερειακής ενότητας, από τις 4 – 6 Ιουνίου από συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας λόγω της παρουσίασης κρουσμάτων στην περιοχή.

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η μέχρι σήμερα επιδημιολογική πορεία της πόλης της Ξάνθης και των όμορων δήμων της περιφερειακής ενότητας και έγινε αναφορά στα νέα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή. Ο Δήμος Καβάλας και η Περιφέρεια ΑΜΘ, με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους πολίτες των δήμων Μύκης, Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου να προσέλθουν στα σημεία που έχουν οριστεί προκειμένου να δώσουν δείγματα στα συνεργεία που έχουν δημιουργηθεί.

15 συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτιστικής Προστασίας θα βρίσκονται από σήμερα έως και το Σάββατο σε δέκα περιοχές στους κατά τόπους δήμους, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες δειγματοληψίες και να καταγράψουν τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών που θα προσέλθουν.

Το πρόγραμμα λήψης δειγμάτων θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία και ώρες και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τους Δήμους της περιοχής:

  • Πέμπτη 4 Ιουνίου από τις 12:00-20:00 και Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 09:00-19:00
  1. Εχίνος: Στο Κέντρο Υγείας όπου θα υπάρχουν 3 συνεργεία
  2. Μύκη: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο
  3. Πάχνη: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο
  4. Ξάνθη: Μπροστά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, απέναντι από τη Νομαρχία θα υπάρχουν 2 συνεργεία
  5. Στον συνοικισμό Κυψέλης, στο πάρκο απέναντι από το Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου θα υπάρχουν 2 συνεργεία Επιπλέον, την Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 09:00-19:00
  6. Σάτρες: Στην Κοινότητα Σατρώνο που θα υπάρχει 1 συνεργείο
  7. Σμίνθη: Στο Αγροτικό Ιατρείο θα υπάρχει 1 συνεργείο
  8. Κένταυρος: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο
  9. Κιμμέρια: Στην Κοινότητα Κιμμερίων θα υπάρχει 1 συνεργείο
  10. Σέλερο: Στο Αγροτικό Ιατρείο θα υπάρχει 1 συνεργείο
  11. Εύλαλο: Στο Αγροτικό Ιατρείο, απέναντι από το Δημαρχείο, θα υπάρχει 1 συνεργείο

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments