Αθλητισμός

Super League: Αλλάζει έδρα η ΠΑΕ Ξάνθη – Πού θα μεταφερθεί

Super League: Αλλάζει έδρα η ΠΑΕ Ξάνθη – Πού θα μεταφερθεί
Super League: Σύμφωνα με τοπικό αθλητικό σάιτ της Ξάνθης, η Ξάνθη θα αλλάξει έδρα. Τι πληροφορίες υπάρχουν μέχρι τώρα.

Η ΠΑΕ Ξάνθη προχωράει σε μια κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το ThrakiSportS που αποκαλύπτει το θέμα. Εντός του προσεχούς μήνα πρόκειται να προχωρήσει στην αλλαγή της καταστατικής της έδρας που αυτή τη στιγμή είναι ο Δήμος Ξάνθης.

Όπως φαίνεται από το έγγραφο που αποκαλύπτει το ThrakiSportS, οι μέτοχοι της ΠΑΕ Ξάνθη προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 15 Ιουνίου στα νέα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια και σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας σε επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1η Ιουλίου στα Πηγάδια.

Δείτε το έγγραφο

Μοναδικό αντικείμενο αυτής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων είναι η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού. Όποιος ανατρέξει στο άρθρο 3 του καταστατικού της ΠΑΕ, θα διαπιστώσει ότι αυτό αφορά την έδρα της εταιρείας. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «έδρα της εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Ξάνθης».

Όπως σημειώνει το τοπικό σάιτ της Θράκης, για να προχωρά σε τροποποίηση, γίνεται αντιληπτό ότι σύντομα έδρα της ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα είναι ο Δήμος Ξάνθης. Κοινώς, θα φύγει ο ΑΟΞ από την πόλη της Ξάνθης. Που θα πάει; Μόνο οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Ξάνθη που καλούνται σε Γενική Συνέλευση για να εγκρίνουν τη σχετική απόφαση ξέρουν. Μπορεί να πάει στην Αθήνα όπου αυτοί διαμένουν και είναι άλλωστε και η έδρα της ιδιοκτήτριας εταιρείας, τη… Θεσσαλονίκη ή τον… Πειραιά.

Το σάιτ σημειώνει με νόημα ότι μπορεί επίσης να πάει στην… Κομοτηνή ή την… Αλεξανδρούπολη όπου διαθέτει σπίτι ο Χρήστος Πανόπουλος ή απλά να μετακομίσει από τον Δήμο Ξάνθης στον γειτονικό Δήμο Αβδήρων, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκουν διοικητικά τα Πηγάδια. Μπορεί να είναι ένα ζήτημα ουσίας και να επίκειται μια πολύ μεγάλη αλλαγή που θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε, μπορεί και να είναι ένα εντελώς τυπικό νομοτεχνικό ζήτημα που να διορθώνει μια παράλειψη του παρελθόντος.

Το σίγουρο μόνο είναι ότι, σύμφωνα με την αποκάλυψη του ThrakiSportS, η ΠΑΕ Ξάνθη προχωρά σε έκτακτη ΓΣ για να αλλάξει την έδρα της. Και ως έδρα οριζόταν από την ίδρυση της ΠΑΕ 31 χρόνια πριν ως σήμερα ο Δήμος Ξάνθης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments