Ελλάδα

Τραγωδία Μαγνησία: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό

Τραγωδία Μαγνησία: Δύο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό
Τραγωδία Μαγνησία: Tο αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις Κότες Τρικερίου, καθώς αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 7 μέτρων χάνοντας τη ζωή τους  δύο άνθρωποι ενώ άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 14.50 σήμερα το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως νεκρός είναι ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν αδελφή της πεθεράς του. Ο 61χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών και έμενε με την οικογένειά του στο Τρίκερι. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, επίσης, η σύζυγός του και μια θεία του, που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με μώλωπες στο Νοσοκομείο Βόλου. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να υπέστη καρδιακό επεισόδιο και να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καθώς το σημείο όπου συνέβη το μοιραίο δυστύχημα δεν παρουσιάζει επικινδυνότητα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ το Πυροβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής προχώρησε στον απεγκλωβισμό νεκρών και τραυματιών. Στο σημείο μετέβη και δύναμη της Πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, πύραρχο Νίκο Μητσογιάννη.

Συναγερμός και στον Υμηττό – Κανένα ίχνος του αγνοούμενου – Ψάχνουν και με drone την περιοχή

Σε πυρετώδης έρευνες είναι οι Αρχές για τον εντοπισμό του άνδρα που βγήκε χθες για περίπατο στον Υμηττό και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Η αστυνομία  και πυροσβεστική ψάχνουν και στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα. Οι Αρχές έχουν καταφθάσει από νωρίς στο σημείο, προκειμένου να εντοπιστεί το αγνοούμενο άτομο. Στις έρευνες εκτός από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχουν και πυροσβέστες.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για έναν άνδρα περίπου 50 ετών, η οικογένεια του οποίου ειδοποίησε την Αστυνομία όταν δεν επέστρεψε από τη βόλτα του, στην περιοχή του Καρέα. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί με τη βοήθεια πλέον και drone. Στην επιχείρηση από την πλευρά της Πυροσβεστικής συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με ένα όχημα, ένας σκύλος και το drone

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments