Αθλητισμός

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός έρχεται και φέρνει αλλαγές στο ρόστερ

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός έρχεται και φέρνει αλλαγές στο ρόστερ
Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός τεχνικός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας και ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να “τελειώσει” τον Γιώργο Δώνη. Το αφεντικό της ομάδας σε συνεργασία με τον Τσάβι Ρόκα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο εκλεκτός είναι από την Ισπανία και ακούει στο όνομα Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός που εργάζεται στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναλάβει την ομάδα μετά τα play off.

Ο Ισπανός τεχνικός και ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής αναμένεται να πάρουν το επόμενο διάστημα τις αποφάσεις για το νέο ρόστερ της ομάδας. Η επιλογή ενός προπονητή που έχει μάθει να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές δείχνει και την φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια. Σε ό,τι αφορά το μπάτζετ δεν θα είναι μεγάλο και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι ίδιο με το περσινό.

Οι αλλαγές προσώπων στο ρόστερ

Φυσικά οι Πογιάτος και Ρόκα θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει με τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν από το φετινό ρόστερ. Οι Ινσούα, Γιόχανσον και πλέον και ο Χρήστος Δώνης δεδομένα αποχωρούν, αφού τα συμβόλαια τους τελειώνουν και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν. Παράλληλα δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Βαγιαννίδη και Αποστολάκη που έχουν ήδη συμφωνήσει με Ίντερ και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των δανεικών ανήκουν οι Νατζ και Ανουάρ για τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Αντίθετα ο δανεισμός του Ζαχίντ θα ολοκληρωθεί και ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ καθώς δεν θα γίνει χρήση της οψίον αγοράς που φτάνει το 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν ήδη αποκτηθεί οι Καρλίτος, Βέλεθ, ενώ όπως έχει τονίσει ο Ρόκα άπαντες είναι προς πώληση έναντι του σωστού αντιτίμου, με τους Μακέντα και Χατζηγιοβάννη στην πρώτη σειρά της πράσινης βιτρίνας.

Μετά τις αποχωρήσεις και τις ενδεχόμενες πωλήσεις θα πρέπει να γίνουν και κάποιες προθήκες. Η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να έρθει ένας βασικός εξτρέμ με τον Αϊτόρ να αποτελεί την πρώτη επιλογή. Θέμα υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ καθώς αποχωρούν και οι δυο παίκτες που υπήρχαν στο φετινό ρόστερ. Στο αριστερό άκρο η ομάδα θα ψάξει έναν αντι-Ινσούα, αλλά δεν βρεθεί μια καλή περίπτωση τότε ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με δίδυμο Χατζηθεοδωρίδη – Ζαγαρίτη.

Ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει και στο χώρο της μεσαίας γραμμής προκειμένου να καλυφθεί η αποχώρηση του Χρήστου Δώνη. Ειδική περίπτωση είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που ήταν δανεικός στον Πανιώνιο και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι με σωστή διαχείριση έχει πολλά να προσφέρει στην νεανική ομάδα του Πογιάτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments