Αθλητισμός

Σεμπάστιαν Φέτελ Mercedes: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Γερμανική ομάδα

Σεμπάστιαν Φέτελ Mercedes: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Γερμανική ομάδα
Σεμπάστιαν Φέτελ Mercedes: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Γερμανό πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να οδηγάει ένα από τα δυο ασημένια βέλη.

Το ενδεχόμενο να οδηγεί ένα από τα μονοθέσιά της την επόμενη σεζόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν απέκλεισε η πρωταθλήτρια ομάδα της F1, Mercedes, διότι ενδέχεται να χρειαστεί έναν αντικαστάτη για τον Λιούις Χάμιλτον ή, τον Βάλτερι Μπότας, σύμφωνα με σημερινές (6/03) δηλώσεις του διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Τότο Βόλφ. Ο Φέτελ, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Red Bull, πρόκειται να αποχωρήσει από την Ferrari στο τέλος της περιόδου με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να παραμένει άγνωστος.

Τόσο ο 35χρονος, Χάμιλτον, και ο Φινλανδός ομόσταυλός του, Μπότας, θα βρεθούν εκτός συμβολαίου με την Mercedes στο φινάλε της περιόδου, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο, μετά την καθυστέρηση που υπάρχει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και είναι πιθανό να βρει τον Βρετανό να ισοφαρίζει το ρεκόρ των επτά κατακτήσεων τίτλου που κατέχει ο Μίκαελ Σουμάχερ.

“Πρώτα τους οδηγούς μας”

Ο Βολφ είπε στους δημοσιογράφους μέσω του Zoom, ότι η Mercedes θα κοιτάξει πρωτίστως τους δικούς της οδηγούς, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα. Όταν ο Αυστριακός ρωτήθηκε πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το ενδιαφέρον για τον Φέτελ απάντησε: «Νομίζω ότι οφείλουμε σε έναν τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή να μην πούμε απευθείας “όχι”.

Πρέπει να σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα… έχουμε μία φανταστική ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους δύο οδηγούς μας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ένας από αυτούς μπορεί να αποφασίσει ότι δεν θέλει να συμμετέχει άλλο σε αγώνες και ξαφνικά μπορεί να έχεις μία κενή θέση και γι΄ αυτό δεν θέλω να βγω από τον Ιούνιο και να πω: καμία πιθανότητα δεν υπάρχει για να τρέξει με μας ο Σεμπάστιαν.»

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της Formula 1 που θέλουν να δουν τους Φέτελ και Χάμιλτον στην ίδια ομάδα. Περισσότερο από όλα γιατί είναι οι δυο κορυφαίοι οδηγοί των τελευταίων ετών θα έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν με ισάξια μονοθέσια. Οι παλιότεροι μπορούν να θυμηθούν τις επικές μάχες που είχαν δώσει οι Άιρτον Σένα και Άλαν Προστ την εποχή που αμφότεροι οδηγούσαν στην McLaren.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments