Ελλάδα

Πτώση άνδρα Ηράκλειο: Έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Πτώση άνδρα Ηράκλειο: Έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική
Πτώση άνδρα Ηράκλειο: Ένας άνδρας, περίπου, 60 ετών έπεσε στο ενετικό λιμάνι και νοσηλεύεται στην Εντατική. Τον έσωσε άλλος ψαράς.

Συναγερμός σήμανε στις τοπικές Αρχές στο Ηράκλειο για έναν άνδρα που έπεσε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου και έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 60χρονος, περίπου, άνδρας βρισκόταν σε μία βάρκα και ψάρευε. Άγνωστο πως έπεσε στη θάλασσα και τα ρούχα του πιάστηκαν στα κουπιά με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσε να βγει έξω.

Τον έσωσε άλλος ψαράς

Ευτυχώς, ένας άλλος ψαράς τον αντιλήφθηκε, έπεσε μέσα στο νερό και τον έβγαλε έξω. Ο άνδρας που είχε πέσει στη θάλασσα την ώρα που πάτησε στην άκρη της προβλήτας φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να ξαναπέσει στο νερό. Άμεσα ο ψαράς τον έβγαλε έξω, ενώ στο σημείο είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, τον διασωλήνωσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην Εντατική. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι λιμενικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Νεκρός 63χρονος ψαράς στη Χαλκιδική

Νεκρός εντοπίστηκε, δυστυχώς, ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο στη Χαλκιδική, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου, όταν πήγε στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τον εντόπισε γύρω στη 1 το μεσημέρι σε ακτή δυτικά της Γερακινής στη Χαλκιδική και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές. Τον 63χρονο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προανάκριση για τις συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό. Αναλυτικότερα, ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουνίου, με μικρό αλιευτικό σκάφος και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ ακολούθησαν έρευνες από αέρος, ξηράς και θαλάσσης.

Νεκρός και ο 54χρονος στον Υμηττό

Ο 63χρονος ψαράς δεν ήταν ο μόνος αγνοούμενος που βρέθηκε σήμερα νεκρός. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, τη ζωή του έχασε και ο 54χρονος άνδρας που αγνοείτο στον Υμηττό. Όπως έγραψε το pagenews.gr και νωρίτερα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Υμηττού και συγκεκριμένα στην περιοχή με το χαρακτηριστικό όνομα Κακό Ρέμα. Ο άτυχος άνδρας αγνοείτο εδώ και δύο ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας να έχει χάσει τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του. Ο 54χρονος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του από την Τετάρτη, είχε πάει για περίπατο στον Υμηττό, αλλά δεν επέστρεψε. Από τότε για τον λόγο αυτό διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments