Διεθνή

Λίστα Forbes: Τα ονόματα των πιο ακριβοπληρωμένων διάσημων για το 2020

Λίστα Forbes: Τα ονόματα των πιο ακριβοπληρωμένων διάσημων για το 2020
Λίστα Forbes: Η «χρυσή» λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα στον κόσμο.

Η πιο πολυσυζητημένη λίστα με τα ονόματα των πιο ακριβοπληρωμένων διάσημων βγήκε και είναι η παρακάτω. Η συγκεκριμένη λίστα πρέπει να σημειωθεί πως βασίζεται στα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει την χρονιά που μας πέρασε το  αμερικάνικο περιοδικό Forbes, το οποίο ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν  την οικονομία, την επένδυση, τη βιομηχανία και το εμπόριο και κυκλοφορεί 2 φορές την εβδομάδα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται η Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδερφές της οικογένειας Kardashian με έσοδα 590 εκατ. δολάρια ενώ να σημειωθεί ποως είναι η μόνη γυναίκα μέσα στην χρυσή λίστσα. Στη συνέχεια βρίσκεται και ο γαμπρός της, Kanye West ο σύζυγος της Kim Kardashian, με 170 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, η πρώτη είχε αμφισβητηθεί πρόσφατα από το περιοδικό για τα κέρδη του με υπόνοιες ότι σε έγγραφα αύξησε τον πλούτο της, μεγεθύνοντας παράλληλα τα έσοδα της εταιρείας της. Το αμερικανικό περιοδικό Forbes ανέφερε συγκεκριμένα  ότι οι Jenners παρείχαν στο περιοδικό φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα να είναι και πλαστές». Ο πλούτος της μεγάλης οικογένειας είναι πιθανότατα κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του Forbes. Το Business Insider απευθύνθηκε σε έναν εκπρόσωπο της Kylie Jenner για να σχολιάσει το δημοσίευμα αλλά αρνήθηκε να προσχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις που έχε κάνει πρόσφατα του Forbes.

Η απάντηση ωστόσο της πλέον επιχειρηματία  Kylie Jenner , ήταν φυσικά άμεση, γράφοντας  χαρακτηριστικά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Twitter: «Πίστευα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο site, αλλά το μόνο που βλέπω εγώ είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και αναπόδεικτες υποθέσεις. Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο για ό,τι έχω κάνει».

Αυτή είναι η αναλυτική  λίστα με τα 10 πρώτα ονόματα των πιο καλοπληρωμένων διάσημων σε όλο τον κόσμο:

1. Kylie Jenner με (590 εκατ. δολάρια)

2. Kanye West με (170 εκατ. δολάρια)

3. Roger Federer με (106,3 εκατ. δολάρια)

4. Cristiano Ronaldo με (105 εκατ. δολάρια)

5. Lionel Messi με (104 εκατ. δολάρια)

6. Tyler Perry με (97 εκατ. δολάρια)

7. Neymar με (95,5 εκατ. δολάρια)

8. Howard Stern με (90 εκατ. δολάρια)

9. LeBron James με (88,2 εκατ. δολάρια)

10. Dwayne Johnson με (87,5 εκατ. δολάρια)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments