Αθλητισμός

ΑΕΚ: Και του χρόνου στα… κιτρινόμαυρα ο Αραούχο

ΑΕΚ: Και του χρόνου στα… κιτρινόμαυρα ο Αραούχο
ΑΕΚ: H παραμονή του Αραούχο δεν είναι και ότι πιο εύκολο για την Ένωση, καθώς θέλει να ρίξει την ρήτρα των 2.7 εκατ. ευρώ.

ΑΕΚ: Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία να τονίζουν ότι ο «Τσίνο» θα μείνει κάτοικος… Σπάτων. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Rtvc» σε χθεσινό ρεπορτάζ της αναφορικά με τους «τελειωμένους» της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν, τόνισε πως «ο Αραούχο θα συνεχίσει και στην επόμενη χρονιά στην ΑΕΚ, με τα τωρινά δεδομένα».

Οικονομικά προβλήματα για την Λας Πάλμας

Πάντως, όπως αναφέρει η «ΏΡΑ», η παραμονή του Αραούχο δεν είναι και ότι πιο εύκολο για την Ένωση, καθώς θέλει να ρίξει την ρήτρα των 2.7 εκατ. ευρώ. Η Λας Πάλμας από την πλευρά της, όσο και να περνάει το… μήνυμά ότι δύσκολα θα πέσει η ρήτρα, θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ, διότι περνάει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Ο ίδιος πάντως σε παλαιότερη δήλωσή του είχε αναφέρει το εξής: «Αισθάνομαι ευτυχής που είμαι εδώ. Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα σε αυτά που ζητά ο προπονητής. Θέλω βελτίωση. Για τον Μάρκο, τι να πω. Χωρίς κοιταζόμαστε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ΑΕΚ!»

Πως ξεκίνησε την πορεία του

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς. Στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκε ελάχιστες φορές με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός. Αρχικά στην Τίγκρες του Μεξικό και στη συνέχεια στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Οι εμφανίσεις του στην Ισπανία έκαναν την Λας Πάλμας να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά τον απέκτησε αρχικά δανεικό. Ο Αργεντινός πέτυχε 25 τέρματα και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Το 2015 η Λας Πάλμας προχώρησε στην αγορά του. Το χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για ένα χρόνο. araujo-3-1200x794

  • Το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ.
  • Το 2020, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
  • Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments