Αθλητισμός

Ντέγιαν Ζούκιτς: Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο 19χρονος

Ντέγιαν Ζούκιτς: Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο 19χρονος
Ντέγιαν Ζούκιτς: Ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Ντέγιαν Ζούκιτς.

Την μεταγραφική λίστα της επόμενης σεζόν έχει γράψει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτήν φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται ο Ντέγιαν Ζούκιτς. Σύμφωνα με το Sportime, οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον 19χρονο που αγωνίζεται στην Βοϊβοντίνα και δεν θεωρείται απίθανο να τον δούμε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες συνηθίζουν να ψωνίζουν από την Σερβία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς και Τσούμιτς.

Μάλιστα ο Νίκολα Τσούμιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» τον Μάρτιο τόνισε πως όνειρό του είναι να παίξει για τον Ολυμπιακό.  «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο θα πρέπει να παλέψω για να καθιερωθώ. Φυσικά, αυτό που θέλω είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Θα κοιτάξω κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας να αποδείξω στον προπονητή μου ποιος είμαι και να καταφέρω να έχω ανταγωνιστικό ρόλο για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τον Ζούκιτς εν δράσει:

“Ενδιαφέρεται για τον Κώστα Φορτούνη η  Τράμπζονσπορ”

Στα χρόνια που ο Φορτούνης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Για συνεχόμενα καλοκαίρια η Μπεσίκτας παρακολουθούσε την περίπτωση του, αλλά τελικά δεν προέκυψε ποτέη μετακόμισή του στη γειτονική χώρα. Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει τον παίκτη, με τα Μέσα να αναφέρουν αυτή τη φορά πως η Τράμπζονσπορ τον παρακολουθεί.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να έχει βάση καθώς η Τουρκική ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη για παραβίαση του Financial Fair Play. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να ξοδέψει μεγάλα ποσά και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν πουλάει φτηνά. Ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του.

Ακόμα και αν οι Τούρκοι έβρισκαν τα χρήματα για να καλύψουν τα «θέλω» του Φορτούνη, εκείνος δύσκολα θα δεχόταν να παίξει σε μια ομάδα που δεν θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και την τραγική κατάσταση της Τουρκικής Οικονομίας τότε βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι το σενάριο δεν έχει βάση. Στο ίδιο ρεπορτάζ πάντως εμπλέκεται και μία ισπανική ομάδα που φέρεται να τσεκάρει τον Έλληνα μέσο. Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε σαν αλλαγή παίρνοντας τη θέση του Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments