Τεχνολογία

Αυτή είναι η πιο ακριβή και στιλάτη βάση για laptop

Αυτή είναι η πιο ακριβή και στιλάτη βάση για laptop
Αν θέλετε μια στιλάτη βάση για το laptop σας και δεν σας ενδιαφέρουν τα χρήματα τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο.

Οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές μας βοηθάνε κυρίως με την φορητότητά τους. Το laptop μπορεί εύκολα να μπει σε μια τσάντα και να μεταφερθεί σε άλλο μέρος. Ειδικότερα στην περίοδο που η τηλεργασία υιοθετήσει από όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, μπορεί κάποιος να δουλέψει σε οποιοδήποτε μέρος με τον υπολογιστή του αρκεί να έχει μια σύνδεση στο ίντερνετ. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να βολευτούν εύκολα με το laptop στο γραφείο τους.

Τότε μπαίνουν στο παιχνίδι οι ειδικές βάσεις για laptop. Εκτός από το ύψος που δίνει μια βάση  υπάρχουν και ορισμένες που έχουν ενσωματωμένα ανεμιστηράκια. Πολλά laptop αντιμετωπίζουν προβλήματα θερμοκρασίας. Και όταν ένα pc ανεβάζει θερμοκρασία δεν λειτουργεί σωστά με αποτέλεσμα να κάνει κολλήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει σε σημείο να απενεργοποιηθεί ξαφνικά.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ζεστοί μήνες δοκιμάζουν τις αντοχές των Laptop. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν φορητό υπολογιστή καλό θα ήταν να έχουν μια τέτοια βάση στην κατοχή τους. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που θέλουν μια στιλάτη βάση και δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν το προϊόν.

Όποιος ψάχνει εργονομία λοιπόν και απαράμιλλο στιλ, υπάρχει η βάση της αμερικανικής Grovemade από ξύλο καρυδιάς να κλέψει τις εντυπώσεις. Η εταιρία από το Πόρτλαντ του Όρεγκον φιλοτέχνησε μία από καρυδιά, με stop από ανοξείδωτο ατσάλι. Πέρα από την υπέροχη αισθητική της, η βάση σηκώνει το laptop στη βέλτιστη θέση, αφαιρώντας το βάρος από τη σπονδυλική στήλη.Μιας και μιλάμε όμως για την Grovemade, το Walnut Laptop Stand κοστίζει όχι λιγότερα από 138 ευρώ (150 δολάρια).

Το λάθος που κάνετε και δεν έχετε καλό WiFi στο σπίτι

Μια από τις πιο εκνευριστικές στιγμές που συμβαίνει σε όλους καθημερινά είναι όταν κολλάει το WiFi. Είναι μάλιστα ένα κλασικό πρόβλημα ειδικά αν υπάρχουν πολλά άτομα που χρησιμοποιούν το ίδιο ρούτερ. Ωστόσο μπορεί το κακό σήμα να οφείλετε σε δικά μας λάθη. Πρώτον μην κρύβετε το ρούτερ, πολλά ρούτερ είναι σχεδιασμένα να στέκονται οριζόντια, κάτι που σημαίνει ότι το σήμα σας πάει στο πάτωμα και το υπόγειο. Βάλτε το ρούτερ σας σε ένα πάγκο. Τα ρούτερ δεν πρέπει να είναι κοντά σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές με αποτέλεσμα να χαλάσει το σήμα του Wifi σας. Όμως μερικά ρούτερ δεν ταιριάζουν με άλλες συσκευές, ούτε καν με τον υπολογιστή. Γι’ αυτό τοποθετήστε τα τόσο κοντά ώστε να υπάρχει δυνατό σήμα, αλλά να μην χαλάει τα πάντα.

Επίσης στα μόντεμ συνήθως έχουν πάνω τους κεραίες που εκπέμπουν το σήμα του WiFi. Οι κεραίες αυτές θα ήταν καλύτερα να δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, μια κάθετα και μια οριζόντια, έτσι ώστε το σήμα να πηγαίνει παντού. Πολλές κεραίες λάπτοπ είναι οριζόντιες και θέλετε να είναι τουλάχιστον μία έτσι, αφού το σήμα λειτουργεί καλύτερα όταν το ρούτερ δείχνει στην ίδια κατεύθυνση. Έχετε τις προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αφού πολλές φορές κινείστε στο σπίτι με μια κινητή συσκευή που σας δίνει την καλύτερη πιθανότητα να πιάσει το σήμα. Τέλος υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για να σας πουν την ισχύ του σήματος, οπότε μπορείτε να δείτε σε ποιο σημείο του διαμερίσματος έχετε το καλύτερο σήμα και αν οι προσπάθειές σας το κάνουν καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments