Αθλητισμός

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό: Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό: Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Εμφύλιος στον Παναθηναϊκό: Περίπου 100 οπαδοί εκτόξευσαν αντικείμενα προς την οικεία του επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μία μέρα μετά από τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε ότι βάζει πωλητήριο στην ΚΑΕ. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, περίπου 100 άτομα με 50 δίκυκλα έφτασαν με πορεία στην οικεία του κ. Γιαννακόπουλου στα βόρεια προάστια, η οποία πλέον φρουρείται από αστυνομικούς. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος κατέγραψε με live στο Instagram όσα συνέβησαν και το πόσταρε.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” κατέγραψε με κάμερα την επίθεση, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας να αναφέρουν στο βίντεο ότι οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, πετούσαν πέτρες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

H επίθεση έγινε μια μέρα αφότου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό:

Σε πρώτη φάση οι Μάνος Παπαδρόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος θα είναι οι άνθρωποι που θα τρέξουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Παράλληλα, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι δεν αποχωρεί μόνο από την προεδρία, αλλά και από την ΚΑΕ γενικότερα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι βάζει πωλητήριο στην ΚΑΕ για 25 εκατομμύρια ευρώ όπως είχε δεσμευθεί στο παρελθόν παρά το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις μιλούν για αξία 75 εκατομμυρίων. «Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου μπραντ.

Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδρόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχον από σήμερα τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα λίγο αργότερα σε ερώτηση για το μέλλον του Νικ Καλάθη παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο, δείγμα του ότι παίρνει αποστάσεις από τα θέματα της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments