Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος – Τάκης Τριαντόπουλος: Οι άνθρωποι που θα τρέξουν τον Παναθηναϊκό

Μάνος Παπαδόπουλος – Τάκης Τριαντόπουλος: Οι άνθρωποι που θα τρέξουν τον Παναθηναϊκό
Μάνος Παπαδόπουλος - Τάκης Τριαντόπουλος: Αυτοί είναι οι δυο άνθρωποι που έχουν κληθεί να τρέξουν την επόμενη μέρα της ομάδας μετά το αντίο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προέκυψε μια είδηση βόμβα. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι βάλει πωλητήριο στην ομάδα για 25 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν έχει διάθεση να συνεχίσει να ασχολείται με την ομάδα. Αυτό το έργο θα το αναλάβουν δυο άνθρωποι που είναι απολύτου εμπιστοσύνης.

Αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος που θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στην μετά Γιαννακόπουλου εποχή. Τα ονόματα δεν είναι άγνωστα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος, βέβαια, είναι πολύ πιο γνωστός. Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από μικρό παιδάκι, με κοντά παντελονάκια. Από την εξέδρα και κατόπιν στον πάγκο, να βοηθάει τους παίκτες ακόμα και με τις πετσέτες και τα νερά. Ήταν κοντά στα παιδικοεφηβικά τμήματα αρχικά, στο κλειστό της Λεωφόρου. Αργότερα εξελίχτηκε σε έφορο της ομάδας, κατόπιν σε μάνατζερ, σε τζένεραλ μάνατζερ και σε πρόεδρο.

Ποιος είναι ο Τάκης Τριαντόπουλος

Σύμφωνα με το Sportime ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν ο εξ απορρήτων του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου. Από το 2012 και μετά, του Δημήτρη. Είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος στην οικογένεια. Εκείνος που γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν τα λέει πουθενά. Ούτε στον… εαυτό του. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, απόλυτα εχέμυθος, κέρδισε την εύνοια της οικογένειας με τη συμπεριφορά του και τη δουλειά του.

Έχοντας την οικονομική άνεση- που κατέστησε τον Παναθηναϊκό υπερδύναμη- κι έχοντας δουλέψει πλάι σε τεράστια ονόματα, ο Παπαδόπουλος απέκτησε γνώσεις κι εμπειρία. Βελτιώθηκε πολύ κι εξελίχθηκε, χειρίστηκε δύσκολα θέματα και πιστώνεται επιτυχίες όπως π.χ η στρατηγική (σε συνεργασία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο) για την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος δεν είχε και τόση σχέση με το μπάσκετ, ούτε φυσικά με το κλειστό της Λεωφόρου. Είναι ένας άνθρωπος, όμως, που εργάστηκε πολύ σκληρά στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θεωρείται εκ των… θεμελίων της DPG όπως και των υπόλοιπων εταιρειών του νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Είναι άριστος στα οικονομικά, τεχνοκράτης και πάνω απ’ όλα… πιστός στον Δ.Γ. Γενικά είναι ήπιος χαρακτήρας, συζητήσιμος και συνεργάσιμος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments