Αθλητισμός

Ολαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνει τερματοφύλακα ο Γερμανός

Ολαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνει τερματοφύλακα ο Γερμανός
Ολαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα, αλλά ο Ολαφ Ρέμπε θα πρέπει να θεωρείται ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός θα παρακολουθήσει τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη πάρει το “ΟΚ” για να ξεκινήσει το χτίσιμο της επόμενης χρονιάς.

Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουμε να λέμε ότι οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε από ικανούς τερματοφύλακες. Οι δυο παίκτες που έπαιξαν σε αυτή τη θέση είναι οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Αμφότεροι είχαν καλές, αλλά και κακές στιγμές. Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη που θα γίνει βασικός και θα εμπνέει σιγουριά.

Στον πάγο η πρόθεση για τέλος με τον Φερέιρα

Πριν τη διακοπή εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας υπήρχε η αίσθηση πως ο Πορτογάλος δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί και σε αυτό δεν έχει αποκλειστική ευθύνη ο Φερέιρα καθώς είδε την ομάδα του να χάνει βαθμούς εξαιτίας της πολυιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή η εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι καθόλου καλή.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και η ήττα από τον Ολυμπιακό τον έβαλε σε περιπέτειες και για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί πλέον με τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να τον έχει ξεπεράσει αν είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Αυτό έφερε περισσότερο προβληματισμό για το μέλλον του Φερέιρα.

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι που σκέφτηκαν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξει άμεσα προπονητή. Ωστόσο, δύσκολα αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, για δύο λόγους, σύμφωνα με την LiveSport. Αφενός, δεν υπάρχει λύση για τη διάδοχη κατάσταση, την ώρα που ο Φερέιρα έχει λάβει εντολή για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Αφετέρου, το Financial Fair Play προκαλεί πονοκέφαλο και σε αυτό το κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να καταβάλει την υψηλή αποζημίωση που θα αξιώσει ο προπονητής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να πληρώσει 1.500.000 ευρώ σε αποζημίωση, ποσό που εμπίπτει στους περιορισμούς του FFP. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Φερέιρα αμείβεται με 2.000.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στα μέσα του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ έδωσε 3.000.000 ευρώ στην Μπράγκα για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments