Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Στο Μετς ερευνούν οι αρχές της αστυνομίας για την «μαυροφορεμένη»

Επίθεση βιτριόλι: Στο Μετς ερευνούν οι αρχές της αστυνομίας για την «μαυροφορεμένη»
Επίθεση βιτριόλι: Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο σε εκείνο το σημείο να την περίμενε με κάποιο όχημα άλλο πρόσωπο ώστε να την μεταφέρει στον τελικό της προορισμό.

Στην περιοχή του Μετς στρέφονται οι αρχές της αστυνομίας για την μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο.  Οι αστυνομικοί πλέον έχουν βάσιμα στοιχεία πως η μυστηριώδης γυναίκα με την ξανθιά περούκα και το μπλε θερμό, που περιείχε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, αμέσως μετά την επίθεση κατέδειξε την οδό Ηλιουπόλεως στου Μετς, στο ταξί που είχε μισθώσει.

Πλέον σε αυτή την περιοχή οι αστυνομικοί αναζητούν κάμερες σε μια προσπάθεια να δουν το πρόσωπο της γυναίκας καθώς εκτιμούν πως εκεί ενδέχεται να έβγαλε την άσπρη μάσκα που φορούσε. Παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο σε εκείνο το σημείο να την περίμενε με κάποιο όχημα άλλο πρόσωπο ώστε να την μεταφέρει στον τελικό της προορισμό.

Ακόμη δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει άγνοια πως λίγο πριν η συγκεκριμένα γυναίκα είχε ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης. Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται, σπιθαμή προς σπιθαμή, τόσο στη Λεωφόρο Συγγρού όσο και στη Λεωφόρο Θησέως, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας αλλά και από στελέχη της Ασφάλειας Αθηνών.

Σκοπός είναι να συγκεντρώσουν και από εκεί οπτικό υλικό από κάμερες, καθώς διαπίστωσαν από τις έρευνες πως η μυστηριώδης γυναίκα με την καπαρντίνα και την ξανθιά περούκα, κατέβηκε από το λεωφορείο στην Λ. Συγγρού και από εκεί πεζή κατευθύνθηκε στην Λ. Θησέως στο σημείο της επίθεσης με το βιτριόλι.

Κλείνει σε δύο άτομα η αστυνομία – Σημαντικά τα νέα στοιχεία

Μια ανάσα πριν λύσουν τον «γρίφο»με την μυστήρια γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας είναι οι  οι Αρχές της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο άτομα, ενώ μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Στοιχεία «κλειδί»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να «θωρακίσει» τη δικογραφία με αποδεικτικά στοιχεία. Η γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της ωστόσο, η αστυνομία -με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων- έχει καταφέρει να βρει στοιχεία που οδηγούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή το νέο στοιχείο είναι ότι μία από τις γυναίκες που φέρονται να είναι στη λίστα των υπόπτων, την ώρα της επίθεσης είχε απενεργοποιημένο το κινητό της, γεγονός που την καθιστά ύποπτη, αν και δεν αρκετό ώστε να την καλέσουν για να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η μαυροντυμένη γυναίκα αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο, σημείο που δεν είχε κάμερες, κάτι που είχε εξετάσει η γυναίκα και ψάχνουν να μάθουν αν έφυγε πεζή, αν πήρε άλλο ταξί, ή πήρε μέσο μαζικής μεταφοράς ή αν είχε δικό της ΙΧ. Επίσης, συνεχίζονται οι καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος της 34χρονης προκειμένου να δουν ποιο είναι το άτομο που έχει το λιγότερο ισχυρό άλλοθι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments