Ελλάδα

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα
Το φως της δημοσιότητας είδε το πρόσωπο της γυναίκας που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Το πρωί της Πέμπτης οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή μιας 35χρονης γυναίκας που παρουσιάζεται σαν βασική ύποπτος της υπόθεσης. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκε μια περούκα και μια τηλεκάρτα την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί προκειμένου να μεταβεί στον τόπο που έγινε το έγκλημα. Η φερόμενη ως δράστρια είναι ιδιωτική υπάλληλος και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρία που εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Περιμένουν άλλη μια γυναίκα

Ρεπορτάζ στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, αναφέρει ότι η 35χρονη είναι κοντοχωριανή της 34χρονης, ενώ κατά καιρούς την παρενοχλούσε, συνήθως με άκομψο τρόπο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζωγράφου και μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί εμπλοκή της στην υπόθεση. Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης, ενώ είναι πιθανόν να προσαχθεί σήμερα ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία άργησε να στραφεί στην συγκεκριμένη γυναίκα καθώς τα στοιχεία ήταν λίγα, αλλά με όσα είχαν ανακαλύψει τα τελευταία 24ωρα ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός της.

Το σάιτ newpost.gr έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της φερόμενης δράστριας. Δείτε τη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments