Ελλάδα

Τροχαίο στη Συγγρού: Eγκλωβισμένη μια γυναίκα στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τροχαίο στη Συγγρού: Eγκλωβισμένη μια γυναίκα στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Τροχαίο στη Συγγρού: Μια γυναίκα έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ οι πυροσβέστες επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό της άτυχης οδηγού.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της 11ης Ιουνίου στη λεωφόρο Συγγρού και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να βρίσκεται εγκλωβισμένη αυτήν την ώρα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Σημειώνεται ότι στο σημείο έχει ήδη σπεύσει η Πυροσβεστική, που επιχειρεί για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Παράλληλα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  ΕΡΤ, η οδηγός έχει τις αισθήσεις της και συνομιλεί με τους πυροσβέστες, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή, ώστε να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

Δείτε εικόνα- σοκ από την ΕΡΤ:

61χρονος άνδρας κρεμάστηκε στο σπίτι του στη Σκύρο

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Σκύρο ένας 61χρονος άνδρας. Όπως μεταφέρει το eviazoom.gr, ήταν 19:00 το απόγευμα της Τρίτης όταν ο 61 ετών άνδρας εντοπίστηκε από συγγενή του, απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, στο νησί. Στην οικία πήγαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Σκύρου, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο του εγκλήματος. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έδεσε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε την ώρα που δεν βρισκόταν κανένας άλλος μαζί του. Τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Νεκρός από κεραυνό

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος άνδρας, έπειτα από πτώση κεραυνού, στην περιοχή Κρήνη Φαρσάλων στη Λάρισα. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης. Η σορός του 60χρονου έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε χωράφι, όταν «χτυπήθηκε» από τον κεραυνό. Διερχόμενος πολίτης εντόπισε τον 60χρονο και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες εκδηλώθηκαν βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα. Μάλιστα, τα φαινόμενα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, καθώς καταγράφηκαν περίπου 800 κεραυνοί.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες, μια γυναίκα έπεσε νεκρή, επίσης, από χτύπημα κεραυνού, ενώ βρισκόταν στο χωράφι και εκτελούσε γεωργικές εργασίες μαζί με τον άντρα της στη Σκόπελο. «Ξέσπασε ένα μπουρίνι, το οποίο βρήκε το ζευγάρι στον κήπο, μπροστά από το σπίτι, κάνοντας αγροτικές εργασίες. Έπεφταν οι βροντές και οι άνθρωποι ξεκίνησαν να μπουν μέσα», είχε τονίσει, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Νίκος Βαφίνης. Όπως περιέγραψε, προχωρούσε μπροστά ο σύζυγος και ακολουθούσε η άτυχη γυναίκα. «Ξαφνικά έπεσε ένας ισχυρός κεραυνός, γύρισε ο άνδρας και βλέπει τη γυναίκα χτυπημένη κάτω». Σύμφωνα με τον κ. Βαφίνη, η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο Υγείας, ωστόσο είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή ακαριαία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments