Ελλάδα

Βούλα: Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα

Βούλα: Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα
Βούλα: Θρίλερ στη Βούλα , με γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Μια γυναίκα περίπου 45 ετών εντοπίστηκε νεκρή, πριν από λίγο, στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, προκειμένου να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από μαχαιριές.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται, πως την προηγούμενη εβδομάδα ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας Βέλγου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Όπως έχει προκύψει από τα στοιχεία που έστειλαν οι Βέλγοι, ο 47χρονος που δολοφονήθηκε στην Βούλα, ήταν καταζητούμενος με Διεθνές Ένταλμα σύλληψης, για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα είχε καταδικαστεί από δικαστήριο των Βρυξελλών για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ, που είχε φτάσει στο Βέλγιο με τον ίδιο να είναι ο οργανωτής, τόσο της μεταφοράς της κοκαΐνης, όσο και της διακίνησής της σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα είχε έλθει με την οικογένειά του το 2018 προκειμένου να διαφύγει την σύλληψη στην πατρίδα του, έπειτα από την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία έκανε κουμάντο όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των Βέλγων. Οι Αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία του έχει σχέση με αυτή την ποσότητα κοκαΐνης, καθώς στην μεταφορά και την διακίνησή της είχαν εμπλακεί δυο σκληρές Ευρωπαϊκές Μαφίες, οι οποίες θεώρησαν υπεύθυνο της αποτυχίας τον 47χρονο Βέλγο. Επίσης, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι εκτελεστές του 47χρονου να ήλθαν από το εξωτερικό, απόλυτα ενημερωμένοι, όχι μόνο για το σπίτι που διέμενε στην Βούλα, αλλά και για τις κινήσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments