Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της 35χρονης την ώρα που έκλεινε το ταξί

Επίθεση βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της 35χρονης την ώρα που έκλεινε το ταξί
Επίθεση βιτριόλι: Στο ηχητικό ακούγεται η γυναίκα να καλεί τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί και να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί για το πρωί της επόμενης μέρας όπου έγινε και η επίθεση.

Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί που έκανε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα με θύμα την 34χρονη Ιωάννα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel. Το ηχητικό ντοκουμέντο της φερόμενης δράστιδος με την εταιρία ταξί εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας και πρόκειται για το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της 35χρονης.

Στη συνομιλία που μεταδόθηκε, αλλοιώθηκε ελαφρώς η φωνή.

Στο ηχητικό ακούγεται η γυναίκα να καλεί τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί και να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί για το πρωί της επόμενης μέρας, το οποίο θα χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως. Όταν της ζητήθηκε από την εταιρεία ταξί ένας αριθμός επικοινωνίας, η 35χρονη απάντησε πως το τηλέφωνο της έχει βλάβη και πως ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

Ζήτησε άδεια την ημέρα της επίθεσης η 35χρονη – Το email που την πρόδωσε

Και άλλα στοιχεία που κάνουν τους  ισχυρισμούς της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι να έχουν λογική συνέχεια. Εκτός από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές Αρχές, η ίδια φέρεται να πέφτει σε αντιφάσεις. Όπως έγινε γνωστό, ενώπιον του εισαγγελέα που της άσκησε την ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν το πρωί της επίθεσης στη δουλειά της, επειδή είχε ραντεβού για μανικιούρ.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται σε σχετικό έγγραφο της δικογραφίας, η 35χρονη είχε στείλει email στο δικηγορικό Γραφείο που εργαζόταν, μια ημέρα πριν την επίθεση στις 19 Μαΐου, ζητώντας άδεια για «σοβαρούς προσωπικούς λόγους» ακριβώς για την επόμενη ημέρα, στις 20 Μαΐου, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην 33χρονη Ιωάννα.

Δείτε τι λέει στο email

Όλη η δικογραφία για την 35χρονη

Στο φως της δημοσιότητας η δικογραφία της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα με θύμα την 33χρονη, Ιωάννα Π. Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις του συντρόφου της 35χρονης κατηγορούμενης αλλά και του θύματος για τα όσα συνέβησαν.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα φανερώνουν τις κινήσεις της δράστιδος, η περούκα, τα ρούχα που φορούσε και το μαύρο σακίδιο που κουβαλούσε αλλά και ο διάλογος που είχε με την εταιρεία που παρήγγειλε το ταξί παρουσιαζόμενη ως Ελληνοαμερικανίδα με το όνομα Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments