Lifestyle

Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Το απόλυτο κορίτσι του καιρού

Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Το απόλυτο κορίτσι του καιρού
Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Είναι η πιο όμορφη μετεωρολόγος και ανήκει στην ΕΡΤ

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μεταγραφή αεροδρομίου. Η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου είναι ο λόγος για να παρακολουθείς το δελτίο καιρού στη δημόσια τηλεόραση κάθε πρωί  στην εκπομπή “Από τις Εξι” αλλά και στα δελτία ειδήσεων των 12 και των 15:00. Εντυπωσιακή, έξυπνη μορφωμένη η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου έχει κερδίσει αναμφίβολα τις εντυπώσεις στην παρουσίαση ενός μονότονου δελτίου καιρού.

Η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη η οποία θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί και σε διεθνείς πασαρέλες σύμφωνα με τις αναλογίες της, είναι φυσικός- μετεωρολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με γερμανικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της ενώ ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Ακράτα. Από μικρή αρίστευε στα μαθήματα ενώ είχε έμφυτη κλίση στις ξένες γλώσσες αλλά και στο χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι πανελλαδικές εξετάσεις την οδήγησαν στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από τα προπτυχιακά ήδη χρόνια, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Θέλοντας να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα, έγινε δεκτή στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στη Φυσική Περιβάλλοντος, με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση του καιρού στα Μέσα ενημέρωσης, ξεκινώντας την τηλεοπτική της εμφάνιση από το Blue Sky ΤV, στη συνέχεια μεταπήδησε στο Action TV είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από το OPEN και τον Alpha μέχρι να γίνει η μεγάλη μεταγραφή της ΕΡΤ.

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και οι γνώσεις είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάποιον που θέλει να ενημερωθεί, αλλά και να θαυμάσει την όμορφη μετεωρολόγο, η οποία δίνει μια ευχάριστη νότα σε σχέση με άλλους παρουσιαστές του δελτίου καιρού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments