Αθλητισμός

Ολυμπιακός Γκιγιέρμε: Θέλουν να τον “δέσουν”

Ολυμπιακός Γκιγιέρμε: Θέλουν να τον “δέσουν”
Ολυμπιακός Γκιγιέρμε: Οι πρωτοπόροι "τρέχουν" για την ανανέωση του βραχίονα.

Παρά το ότι έχουν κατακτήσει μαθηματικά αυτό το πρωταθλημα οι Πειραιώτες δεν ευπαναπαύονται και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ένας από τους παίκτες που θέλουν διακαώς να κρατήσουν είναι ο Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες ή σκέτο Γκιγιέρμε.

Πριν από  τον κορωνοϊό ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είχε τη διάθεση να του υπογράψει νέο συμβόλαιο και να τον “δέσει” στο λιμάνι. Το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να του κάνουν αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Θετικός σε αυτό ήταν και ο 29χρονος χαφ αλλά το γενικό lockdown λόγω κορωνοϊού πάγωσε το θέμα του Βραζιλιάνου.

Τώρα που έχουν ξεκινήσει και πάλι οι αγώνες οι δυο πλευρές είναι έτοιμες να συζητήσουν αλλά όπως λέγεται είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα στο καλοκαίρι ομάδες τόσο της Βραζιλίας όσο και άλλες να χτυπήσουν την πόρτα του Γκιγιέρμε. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, στον Ολυμπιακό αρχίζουν να “πονοκεφαλιάζουν” με την περίπτωσή του  μια και διακρίνουν μία περίπτωση Ομάρ Νο2.  Κοινώς, τους τρομάζει η ιδέα να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά χωρίς να έχουν πετύχει την ανανέωση του βραχίονα. Πάντως ακόμη υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά την αναπροσαρμογή του συμβολαιου του.

Φυσικά η κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού άλλαξε και τα οικονομικά δεδομένα σε όλα τα επίπεδα, αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι θετικό ότι και ο Γκιγιέρμε είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό και με τον ρόλο που έχει στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments