Lifestyle

Maira Reginato: Η πιο “καυτή” φίλαθλος

Maira Reginato: Η πιο “καυτή” φίλαθλος
Maira Reginato: Από τις πιο φανατικές οπαδούς των γηπέδων.

Τη λένε Μάϊρα και το όνομά της τρεμοπαίζει στα χείλη χιλιάδων φιλάθλων οι οποίοι ανυπομονούν να την δουν στις κερκίδες να σκορπά λάγνα βλέμματα προς πάσα κατεύθυνση. Είναι και όχι άδικα η ομορφότερη φίλαθλος της Γιουβέντους η οποία δεν χάνει αγώνα της ομάδας και πλέον όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 20 Ιουνίου με την καυτή οπαδό να δίνει το σύνθημα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. ήδη μετρά τουλάχιστον 180.000 followers οι οποίοι στέλνουν καθημερινά την αγάπη τους προς τη Μάϊρα Ρετζινάτο κάθε φορά που ανεβάζει μια αισθησιακή φωτογραφία στα social media.

Ως πρώτης τάξεως φίλαθλος η Μάϊρα γνωρίζει πως κάθε ομάδα χρειάζεται και έχει ανάγκη τους οπαδούς στο πλευρό της αλλά γνωρίζοντας πως η Γυραιά Κυρία της μπάλας δεν θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό της η Μάϊρα φροντίζει να τονώσει το ηθικό των μπιανκονέρι με τις αποκαλυτπικές πόζες της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media ενώ πολλοί θα την βρουν στο διαδίκτυο και σαν Maira Hypnotic. Η Ιταλίδα μελαχρινή καλλονή είναι  performer, χορεύτρια, showoman και αρκετά διάσημη στην γείτονα χώρα όχι μόνο για την κίνησή της αλλά και για την ιδιαίτερη ομορφιά της. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει τις αρέσουν τα τατουάζ, ενώ ανεβάζει και βιντεάκια στο λογαριασμό της στο instagram που ξεσηκώνουν τους ακολούθους.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης η Μάϊρα δεν χάνει αγώνα της Γιουβέντους παρά μονάχα εάν έχει δουλειά ή ταξιδεύει. Η φήμη της πάντως ως μια από τις πιο ¨καυτές” φιλάθλους έχει φτάσει μέχρι και την Ινδία όπου αρκετά Μέσα Ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί μαζί της κυρίως για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. Εκτός από τα show στα οποία συμμετέχει με τις χορευτικές τις ικανότητες η Μάϊρα κερδίζει τα προς το ζην με φωτογραφίσεις εσωρούχων, μαγιό και ρούχων που αναδεικνύουν και τη μεσογειακή ομορφιά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments