Ελλάδα

Αχαρνές: Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης Ιωάννας που εξαφανίστηκε

Αχαρνές: Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης Ιωάννας που εξαφανίστηκε
Αχαρνές: Σοκ έχει προκαλέσει η νέα εξαφάνιση παιδιού μετά την περιπέτεια της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη που ευτυχώς βρέθηκε. Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης Ιωάννας που χάθηκε στις Αχαρνές.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι ιστορίες των δύο δεκάχρονων κοριτσιών που χάθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αχαρνές, με την Μαρκέλλα ευτυχώς να έχει βρεθεί. Τώρα, έχουν χαθεί τα ίχνη της, επίσης, 10χρονης Ιωάννας στις Αχαρνές.

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί» είπε ο πατέρας του στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» για την εξαφάνιση της κόρης του από το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως δήλωσε ο ανήσυχος πατέρας, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του παιδιού, το παιδί ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πώς είναι η 10χρονη Ιωάννα

Το κοριτσάκι που χάθηκε στις Αχαρνές το απόγευμα του Σαββάτου αναζητείται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις Αρχές. Πρόκειται για τη 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, που εξαφανίστηκε από τις 18.30 του Σαββάτου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. Ως γνωστόν, οι πρώτες ώρες είναι κρίσιμες για την εξεύρεση του παιδιού, οπότε οι υπεύθυνοι αξιολογούν κάθε διαθέσιμη πληροφορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments