Ελλάδα

Τροχαία Χαλκιδική: Δύο νεκροί στον βωμό της ασφάλτου

Τροχαία Χαλκιδική: Δύο νεκροί στον βωμό της ασφάλτου
Τροχαία Χαλκιδική: Άλλοι δύο συνανθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρα τροχαία στη Χαλκιδική.

Αυτός ο «πόλεμος» δεν έχει τέλος. Τη ζωή του έχασε ένας άντρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Γερακινής στη Χαλκιδική.

Ο οδηγός πήγαινε από τη Γερακινή προς τον Πολύγυρο, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και βγήκε εκτός δρόμου. Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του ατόμου επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο νωρίτερα, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε και ένας άλλος οδηγός, περίπου 50 ετών, στην παλιά εθνική Μουδανιών – Κασσάνδρας. Το όχημα του, όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, έφυγε από τον δρόμο, έσπασε την περίφραξη και χτύπησε πάνω σε άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σοβαρά τροχαία στη Συγγρού και στον Ισθμό Κορίνθου

Να θυμίσουμε ότι σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της 11ης Ιουνίου στη λεωφόρο Συγγρού και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να βρίσκεται εγκλωβισμένη για ώρα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Παράλληλαμ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η οδηγός είχε τις αισθήσεις της και συνομιλούσε με τους πυροσβέστες, ενώ μίλησεκαι με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή, ώστε να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

Την ίδια μέρα έγινε σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στο 74ο χλμ στην εθνική οδό Αθηνών –Κορίνθου, στο ύψος της Καλαμακίου. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ενώ εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τις δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν τραυματισμένες. Να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με δύο οχήματα για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τις δύο άτυχες γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments