Lifestyle

Κωνσταντίνος Καζάκος: Υπερασπίζεται τη μνήμη της μητέρας του

Κωνσταντίνος Καζάκος: Υπερασπίζεται τη μνήμη της μητέρας του
Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο γιος της Τζένης Καρέζη υπερασπίζεται τη μνήμη της μητέρας του και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων αμαυρώνουν το όνομά της.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξέσπασε δημόσια ύστερα από δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αφορούν στην Τζένη Καρέζη, με τον ίδιο να τα «βάζει» με εκείνους που διαδίδουν αναληθείς φήμες για τη μητέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, προέβη σε σχετική ανακοίνωση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, από όπου και ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια, αλλιώς θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ποιος υποστηρίζει πως η Τζένη Καρέζη ήταν αλκοολική;

«Έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες διάφορα για τη μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες», τονίζει στην ανάρτησή του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

«Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: Κύριε, αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτηση σας στο facebook και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε», αποκαλύπτει.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως όλο αυτό αμαυρώνει την εικόνα της

«Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ. Αν δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημοσιά συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μεσώ για τη δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη». Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως όλο αυτό αμαυρώνει την εικόνα της μητέρας του και του ποια ήταν.

Τα παραπάνω έγραψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε με τα σχόλια να «πέφτουν βροχή» υποστηρίζοντάς τον. «Σαν δεν ντρέπεστε… Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία», ήταν η καταληκτική του φράση.

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου η οποία πέρασε τα σχολικά της χρόνια πρώτα στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε, παρά την αρνητική στάση του πατέρα της, να μπει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1951. Μερικοί από τους δασκάλους της ήταν οι Δημήτρης Ροντήρης (ο οποίος ήταν και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου), Άγγελος Τερζάκης, Γεώργιος Παππάς και Κωστής Μιχαηλίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments